Spor "Fırat Aydınus önyargılı bir hakem, yazıklar olsun"

"Fırat Aydınus önyargılı bir hakem, yazıklar olsun"

Paylaş
"Fırat Aydınus önyargılı bir hakem, yazıklar olsun"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor karşılaşması sonrası maçın hakemi Fırat Aydınus'a isyan etti. Kocaman, Fırat Aydınus'un önyargılı bir hakem olduğunu söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor karşılaşması sonrası maçın hakemi Fırat Aydınus'a isyan etti. Kocaman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Fırat Aydınus'un önyargılı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kocaman "Karşılaşma için değerlendirme yapmayacağım. 3 Temmuz'dan beri bize yapılmayan kalmadı. Haftalardır içimize atıyoruz. Bütün Fenerbahçeliler bunu bilsin. İnanın bana orada maçı terkedip gidecektim. Söyleyecek hiç birşey yok. Fırat Aydınus iyi bir hakem olabilir ama önyargılı biri. Önyargılı birisi iyi bir hakem olamaz. Yazıklar olsun" dedi.

"3 TEMMUZ'DAN İTİBAREN CEZAMIZ DEVAM EDİYOR"

Kocaman, takımının Eskişehirspor ile yaptığı maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, toplantıya gelmek zorunda olduğu için geldiğini söyledi. Burada fazla bir şey söylemek istemediğini ifade eden Kocaman, ''Bir ceza verildi bize, 3 Temmuz'dan itibaren bir cezamız var. Bu yıl da devam ediyor. Bazıları da bunu görev addediyor. Sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Ayıp oluyor. Kim verdiyse bu cezayı bitsin artık yeter. 100 yıllık kulübü bir hakem gelip de böyle kolay bir şekilde kendisini tatmin etmek ister gibi algılayamaz. Ayıp, yazıklar olsun'' dedi.

Haberin Devamı

AA