Beden Sağlığı Fırıncılar Canan Karatay'a sert çıktı: Sana ekmek yok

Fırıncılar Canan Karatay'a sert çıktı: Sana ekmek yok

Paylaş
Fırıncılar Canan Karatay'a sert çıktı: Sana ekmek yok

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, düzenlediği bir toplantıyla bu seneki ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Toplantıda Canan Karatay'ın ekmek ile ilgili görüşlerine de değinen Halil İbrahim Balcı "Ekmek tüketmek sağlıklı yaşam için zorunlu. Fırıncı esnafından Karatay Hanım’a ekmek yok" diyerek ünlü profesöre sert çıktı

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, illerin oda başkanlarıyla beraber düzenlediği basın toplantısında, ramazan pidesi ve ekmek fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


'EKMEKTE ÇOK ÖNEMLİ VİTAMİNLER VAR'


Bu toplantıda İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof.Dr. Canan Karatay’ın ekmek tüketimiyle ilgili görüşlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Halil İbrahim Balcı, "Son günlerde malum kişi tarafından 'ekmek tüketilmemesi' ifade ediliyor. Oysa her zaman söylediğimiz gibi ekmekte çok önemli vitaminler ve mineraller var" dedi.


Ramazan pidesi fiyatları belli oldu! (Ramazan pidesi ne kadar?)


'KARATAY HANIM'A EKMEK YOK'


Halil İbrahim Balcı, insan sağlığı için erkeklerin günde 200-250, kadınların 150-200 gram ekmek tüketmesi gerektiğinin altını çizerek, "Ekmek tüketmek sağlıklı yaşam için zorunlu. Buradan seslenmek istiyorum: Fırıncı esnafından Karatay Hanım’a ekmek yok" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı