Türkiye (Son Dakika) Fırıncının şüpheli ölümünden aşk cinayeti çıktı!

Fırıncının şüpheli ölümünden aşk cinayeti çıktı!

Paylaş
Fırıncının şüpheli ölümünden aşk cinayeti çıktı!

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, evinde ölü bulunan fırın işletmecisi Mehmet Akçalı’nın bayıltıldıktan sonra boğularak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Akçalı’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi Arzu Damar Akçalı ve onunla aşk yaşadığı iddia edilen Sefer Türkan tutuklandı

Bir ihbarı değerlendiren Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fırın işletmecisi Mehmet Akçalı'yı (51), geçen 26 Mayıs’ta saat 23.00 sıralarında evinde ölü buldu. Akçalı’nın cesedi otopsi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradaki otopsi sonucu Mehmet Akçalı’nın bayıltıllıp, boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Soruşturmayı derinleştiren polis, cinayet kurban gittiği belirlenen Mehmet Akçalı’nın 41 yaşındaki eşi Arzu Damar Akçalı’nın (yanda), besicilik yapan evli ve 3 çocuk babası 33 yaşındaki Sefer Türkan (yukarıda sağda) ile bir süredir aşk yaşadığı bilgisine ulaştı.

Sefer Türkan’ın, olay gecesi de Mehmet Akçalı'nın öldürüldüğü eve geldiği tespit edildi. İlk eşinden iki çocuğu bulunan Arzu Damar Akçalı ve ilişkisi olduğu ileri sürülen Sefer Türkan, şüpheli olarak gözaltına alındı.

Arzu Damar Akçalı ve Sefer Türkan, polisteki işlemlerinin ardından dün akşam sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Burak GEZEN / ÇAN (Çanakkale), (DHA)

Haberin Devamı