Volkan Aliakar Fırsat tepti
HABERİ PAYLAŞ

Fırsat tepti

CSKA Moskova ile oynanacak tarihi maç için taraftar tribündeki yerini almıştı. Karşılaşma öncesi Avni Aker Stadı’nda yaşanan coşku; şehrin de galibiyete olan inancını gösteriyordu. Başlama düdüğü çaldığı andan itibaren Trabzonsporlu futbolcular da her bölgede baskı yapıp bu coşkuya erken gol bularak katılmanın hesabı içindeydi.

Ancak 2. dakikada Doumbia’nın pozisyonu soğuk duş etkisi yarattı. Rusya’daki maçın yıldızı Doumbia, Tolga’yı da çalımladıktan sonra topu kaleye gönderdi, Giray olması gerektiği yerdeydi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

İşte bu andan itibaren hem tribünler hem de Bordo-Mavili futbolcular adeta sus-pus oldu, hiçbir varlık gösteremedi. Kendine güveni gelen CSKA Moskova ise ilk yarı boyunca 3 net fırsat yakaladı.

Şans Trabzonspor’un yanında olmasa skor rahatlıkla 3-0’a gelebilirdi. İkinci yarıya da aynı düzenle çıkan teknik direktör Şenol Güneş daha sonra Serkan-Alanzinho ve Halil-Henrique değişiklikleriyle oyuna müdahale etti.

Özellikle Alanzinho’nun getirdiği toplarla biraz daha canlanıp gol arayan Karadeniz fırtınası ilginçtir Doumbia’nın 73’te kırmızı kart görmesiyle yine durdu. Rakibinin 10 kişi kalmasından yararlanamayan Bordo- Mavililer’in ayağına 90+2’de galibiyet fırsatı geldi.

Celutska’nın kafa vuruşunda top direğin içine çarpsa Trabzonspor çok ihtiyacı olan 3 puanla sahadan ayrılacaktı. Beraberlik umutların tükendiği anlamına gelmiyor. Sadece işi biraz zorlaştırdı, İnter’i deplasmanda yenmenin tüm avantajı gitti. Şenol Güneş ve öğrencileri Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyorsa kalan iki maçtan 3 puan çıkarmak zorunda.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder