Dr. Haydar Dümen Fırsatları kaçırmadan
HABERİ PAYLAŞ

Fırsatları kaçırmadan

Haberin Devamı

Cinsellik, yemek, içmek, uyumak kadar doğal ve zamanı gelince de yaşanması gerekiyor. Çünkü mutlu ediyor. Ama bu ince bir çizgi. Vaktinden önce yaşarsanız ruhunuz yara alır ama zamanı geldiği halde harekete geçmezseniz de geleceğiniz kararır. En iyisi vakit kaybetmeden ve önünüze çıkan fırsatları elinizin tersiyle itmeden cinsellikle tanışın ki mutlu olun...

GÜNÜN SORULARI

Erken boşalma yüzünden hep terk edildim...

43 yaşındayım. Erken boşalma yüzünden bir evlilikten ve kızlardan oldum. Son sevgilim beni 8 yıl çekti. 'Senin yüzünden cinsellikten soğudum, kadınlığımı yaşamadım. Hemen boşalıyorsun, ikinciyi bekemekten bıktım' dedi ve beni terk etti. Benim hastalığımın çaresi var mı?



CEVAP
Değerli okurum, ilk cümlende sana acıdım. Kırık testiyle su nasıl içilir diye düşünürken kendime ‘Dur hele’ dedim. Maşallah yani böyleyken, erken boşalman varken, verimli ortamda seks şansını yakalanmışsın. Ya bir de erken boşalman olmasaydı kimbilir hangi canlar canan olacaklarını sanarken duvar olacaklardı diye düşündüm. İçimden de ‘Oh olsun’ dedim. Bu kompleksli yanımdı. Onu susturup doktorluk penceremi açtım. Söyle bana bakayım, 8 yıl o kadını nasıl oyaladın? Kesenin ağzını mı açtın, yollarına çil çil altın mı saçtın? Aklını kullananlar paçalarını kurtarmışlar. Zavallı 8 yıllığım sabırlı ve vefalıymış. Bekle Allah’ım bekle. Parmak kadar etin yüzüne bak, onun esiri ol. Tutup koparsan olmuyor, pohpohu anlamıyor. “Yorgunsan masaj yapalım” desen sinirleri bozuluyor. “Gel kundağında uyu, belki orada rüya görür, canlanırsın” hayallerine kapılsan sanki kör, sağır ve dilsiz. Tek bildiği şey burnunu kaldırıp havayı koklamak. Şimdi ben ona sesleniyorum: Be nankör organ, nasıl oldu da bunca kadını, kızı elden geçirdin, anlamayadım. Sen değerli okurum, ... olsun da çamurdan olsun diyerek ona sahip çıkmaya devam et. Payanda koyup deponun vanasının ayarını da bize bırak.


Kadının ilişkiye girmek istediği nasıl anlaşılır?

Bir kadının cinsel ilişkiye girmek istediğini nasıl anlayabiliriz?



CEVAP
Değerli okurum, 49 türünü biliyorum da 50’ncisini arıyorum. Bu iş için bir ömür harcadım. İyi ki gönüllü araştırmacılarım vardı da ben fazla kazaya uğramadım. Araştırmaya gidene, oğlum, gözlere iyi bak. Yandan bakıyorsa ‘Koluma gir’ demektir dedim. Çocuk çantayı başına yemiş. Dik dik bakıyorsa yanından geç git dedim. O araştırmacı yanından geçerken kadın kolunu tutup “Amma da Hanzoymuşsun, seni yiyecek gibi baktım, anlamadın mı?” demiş. Baktım ki gözler hep yanlış anlaşılıyor, dudak hareketlerine göre davran, sakız çiğniyorsa kendinden çok emindir. Erkek arkadaşınlarına davrandığın gibi “Seninle bir tavla oynayalım mı?” teklifinde bulun dedim. Sonuç: Çocuk 3 gün kırık kolla hastanede yattı. Baktım olmuyor, işe kızın ruhundan girmeyi önerdim. Gönüllü genç hazırlığa başladı. 15 şiiri ve çiçek isimlerini ezberledi. Test için yola koyuldu. Döndüğünde perişandı. Bizimki şiir okudukça kadın sokulmuş, çiçeklere geçince kolunu omzuna atmış. Aradan 3 saat geçmiş, oğlan papatyada takılıp kalmış. Bütün bunların sonu boş. Yapacağın şey: İç güdülerine güven, kadına saygılı davran. Ancak ruhun kokusunu almayı da iyi öğren.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

İlişkiye girince kan gelir mi?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisin yarısı vajinama girdi, canım çok yandı. Kan gelmedi. Zarım esnek mi yoksa evlenince kan gelir mi?

CEVAP Değerli okurum, birleşmede vajinan esnedi. İlerideki birleşmede penisin çapıyla ilgili olarak kanayabilir de kanamayabilir de. Esnekse “Esnektir” diyeceksin.

Gelişir mi?

19 yaşındayım. Vücut geliştirme salonuna gidiyorum. Vücudum gelişirken penisim de gelişir mi?

CEVAP Gelişir yavrum, gelişir. Zamanı gelince de çalışır yavrum. Ancak bir engeli var, alışması lazım. Zamana ihtiyacı var.

Eskisi gibi zevk alamıyorum

26 yaşındayım, cinsel organımın sağ tarafında bir damar şişiyor. Cinsel ilişkiden eskisi gibi zevk alamıyorum. Eşim de bana ilgi göstermiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, galiba kızın biraz uyarılması yani eğitilmesi gerekir. Ama onun için bu konular karanlık gibi gözüküyor. Penisindeki şişliğinin sana zararı olacağını sanmıyorum. Ama üroloji uzmanına başvur. Anlattığın tablo topal bir ilişkidir. Yani bu topal binekle uzun yol kolay alınmaz. Düşünün, çareyi arayın.

3 yıldır cinselliği yaşamadım

28 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Hiçbir şey yok değerli okurum. Aslanlar, kaplanlar gibisin. Bir tek yırtıcı olma yeter.

İkinciyi istemiyorum

Sorunum erken boşalma. Eskiden 2-3 defa ilişkiye girebiliyordum. Şimdiyse ancak 1 kere oluyor. Çok çabuk boşalıyorum. İkinciyi de istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, bu konuyu evlilik koşulları oluşursa çözeceğiz. Şimdi fazla bir şey yapamayız. Sprey ve kremler kullanırsın ama hangisini nasıl kullanacağını da bilemezsin. Ayrıca ilaçlar da var. Bunlar da dediğim gibi devamlılık içerisinde tedavi etkisi oluyor.

Yırtıldı mı?

Daha önce iki kez ilişkiye girdim. Ama kanamam olmadı. Acaba kız mıyım yoksa değil miyim? İleride evlenirsem kızlık zarım kanar mı? CEVAP Sevgili okurum, esnek. Penis boyutlarıyla ilgili olarak evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50’nin üzerinde. Şimdi yapılacak bir şey yok.

İlişkiye girdikten sonra tiksiniyorum


18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girip boşaldıktan sonra tiksiniyorum. Yani ben 1 kez istiyorum, sonra kaçıyorum. Kız arkadaşım benden soğuyor ama başkalarıyla da ilişkiye girince aynı şeyleri yaşıyorum.

CEVAP Değerli okurum, psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Çocukluğundan kaynaklanan bir duygu. Tabii ki düzelmen gerekir. Aynı şey evlendiğin zaman başına gelirse ne olacak? Ertesi gün kızı kapının önüne mi koyacaksın?

Zevk alınca çok heyecanlanıyorum

17 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Çok zevke geldiğimde heyecanlanıyorum. Kalbim hızlı atmaya başlıyor. Böyle olunca telaşlanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, sayıyı azalt. Kalp antrenmanlarını hızlı merdiven çıkarak geliştir. Hayatın uzun ve zor yarışına hazırlanıyorsun. Kalbin güçlensin. Ama alt takımlar da biraz disiplini öğrensin.

Hiç ilişkiye girmedim

25 yaşında kadınım. Kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı, mastürbasyon yapmadım. İlerde bu benim için sorun olur mu, yoksa normal bir durum mu?

CEVAP Değerli okurum, bilemem ama ileride cinsel sorunlar yaşayacağını sanıyorum. Tren hareket etmiş. Biraz hızlan ve yakala. Ayakların yerden kesilsin artık.

Üst üste mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım. Günde 3-4 defa üst üste mastürbasyon yapıyorum. Çocuğum olmasına etkisi olur mu? Herhangi bir doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP Yapma be oğlum. Çocuğun da olur, bocuğun da olur. Ama gittiğin yol da yol değil. Ne ilaç ne doktor. İlacın da, doktorun da kendinsin. Bu yolda gidersen ruhunu ve sistemlerini yıpratırsın. Sonra giden trenin arkasından bakakalırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Gözyaşlarınız ve haksızlığa uğramanın acıları nankörün gıdasıdır. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder