Magazin Fırtına Douglas çiftinin tatilini bitirdi

Fırtına Douglas çiftinin tatilini bitirdi

Paylaş
Fırtına Douglas çiftinin tatilini bitirdi

Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'ndan 3 gün önce Bodrum açıklarına tatile gelen ve fırtınaya yakalandığı için marinaya demirleyen Amerikalı yıldız Michael Douglas ve eşi Catherina Zeta Jones ve 2 çocuğu özel uçakla İspanya'ya gitti

Geçen Pazar günü Yunanistan’ın Sömbeki Adası’ndan Bodrum’a geldikten sonra akşam Bodrum sokaklarında yürüyüşe çıkan ve ardından bir balık lokantasında yemek yiyen 67 yaşındaki Michael Douglas ve eşi ünlü oyuncu Catherina Zeta Jones ile 2 çocuğunu, Bodrum sokaklarında görenler şaşırırken, çiftin el ele yürüyen görüntülerini cep telefonları ile görüntüledi. ABD’li ünlü çift fırtınanın devam etmesi, birkaç gün daha süreceğinin anlaşılması üzerine tatillerine devam etmek üzere, dün saat 11.30’da özel uçakla İspanya’ya gittikleri belirtildi.

Douglas çiftinin tatilini geçirdiği 60 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ve haftalığı 345 bin Euro’ya kiralanan ’Mary Jean 2’ adlı İngiliz Bayraklı dev lüks yat, Bodrum’da günün konusu oldu. 60’a yakın yerli ve yabancı gazetecinin, bugün Douglas çiftini görüntülemek için Milta Marina A.Ş., Bodrum Kalesi, Haremtan Tepesi, Denizciler Kafe’de beklemesi dikkat çekti. Douglas çiftinin ayrıldığı lüks yatta personelin temizliğe başladığı görüldü.


Ronaldo ve Douglas çiftinin ardından dünyaca ünlü İngiliz model 37 yaşındaki Cate Moss’un tatil için Fethiye’den sonra Bodrum’a geleceği belirtildi.

Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), (DHA)

Haberin Devamı