Spor 'Fişi çekemedik ama hala işin içindeyiz'

'Fişi çekemedik ama hala işin içindeyiz'

Paylaş
'Fişi çekemedik ama hala işin içindeyiz'

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Club Brugge maçı sonrası 'Fişi çekmek için tüm imkanlar elimizdeydi, kullanamadık. Ama hala hiç bir şey bitmedi, turun içindeyiz ve evimizde çok iyi işler yapabiliriz.' dedi

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Club Brugge maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda ilk golü attıktan sonra maçı kazanmak için önemli fırsatların ellerine geçtiğini ancak kullanamadıklarını söyledi. Hırvat teknik adam mağlubiyete rağmen İstanbul'da maçı kazanarak turu atlamak için çok büyük bir şansları olduğunu belirtti.

Slaven Bilic'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"2. yarının başında golü bulduktan sonra rakip tamamemn pes etmişti. Fişi çekmek için tüm imkanlar elimizdeydi ama kullanamadık. 2. golü bulamazsak rakip tehlikeli olacaktı çünkü kendi evinde oynuyor. Bunu biliyorduk.

Bu maçta beklemediğimiz hiç bir şeyle karşılaşmadık. 1-0'dan sonra önde bulduğumuz geniş alanları, fırsatları kullanamadık. Bunları kullansak 2 farklı öne geçebilirdik. Ama hala hiç bir şey bitmedi, turun içindeyiz ve evimizde çok iyi işler yapabiliriz. Evimizde kazanmak ve yola devam etmek için çok büyük bir şansımız var."

Haberin Devamı