Yaşam Fit21 by Ece Vahapoğlu Elemental Wellness Club’da açıldı

Fit21 by Ece Vahapoğlu Elemental Wellness Club’da açıldı

Paylaş
Fit21 by Ece Vahapoğlu Elemental Wellness Club’da açıldı

Ece Vahapoğlu’nun kendi imzasını taşıyan spor giyim markası fit21’in 2’nci mağazası, 9 Mart Cuma günü Acıbadem Almondhill sitesinde yer alan sağlıklı yaşam ve spor kompleksi Elemental Wellness Club’ta açıldı. Ardından düzenlenen yoga masterclass etkinliğinde Ece Vahapoğlu, Elemental Wellness Club üyeleriyle keyifli bir yoga ve nefes terapisine katıldı

Yazar ve sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu’nun kendi imzasını taşıyan markası Fit21 by Ece Vahapoğlu’nun yeni mağazası Acıbadem Almondhill sitesinde 7500 metrekarelik bir alana sahip sağlıklı yaşam ve spor kompleksi Elemental Wellness Club’da açıldı. Spor ve sağlıklı giyimde fonksiyonel ihtiyaçlara göre tasarlanmış kıyafetler ve aksesuarlarıyla birbirinden şık ve rahat tasarımlar, Anadolu Yakası’nda ilk kez Elemental Wellness Club’da satışa sunuldu.

Rengarenk ve dikkat çekici tasarımlarını sunmak için wellness felsefesi ile bütünleşmiş Elemental Wellness Club markasını tercih eden sunucu, yazar ve wellness koçu Ece Vahapoğlu, açılışın ardından misafirlerle birlikte Elemental Wellness Club’ın master trainerlerı önderliğinde gerçekleştirilen “Nefes Terapisi ve Yoga” etkinliğine katıldı.

Haberin Devamı