Bilim - Teknoloji Fitbit Versa özellikleri ile ön plana çıkıyor
Paylaş
Fitbit Versa özellikleri ile ön plana çıkıyor

Fitbit, Pebble girişimini satın almasının ardından bu hatlara sahip olan ürünler oluşmaya başladı. Yeni çıkacak olan akıllı saat modeli Versa modeli de bu girişimin izlerini taşıyor

Tasarım olarak yuvarlatılmış dörtgen hatlar tercih edilirken, yeni yazılım sistemi de ürün dahiline entegre edilmiş halde kullanıcıya ulaşacak. Alüminyum kasa içerisinde 50 metre su geçirmezlik özelliği sunan ürün, kullanıcısına ince ve kompakt bir tasarım ile 4 güne varan kullanım ömrü sunuyor. Sporcular için nabız ölçer özelliğe sahip olmasıda dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca dahili hafıza sayesinde müzikleri depolayabilme özelliğine de sahip durumda.

Fitbit işletim sistemi konusunda daha fazla tecrübeye sahip olan firma Fitbit OS 2.0 arayüzü ile çok daha akıcı bir dokunmatik ekran deneyimi sunuyor. Yazılım sayesinde kullanıcıların fitness bilgilerini toplayarak ona çeşitli uygulama ve öneriler sunabiliyor. Bunun yanında bayanlara yönelik spor takip uygulamarlıda bulunuyor. Firma saatine kendi ödeme sistemi çözümü olan Fitbit Pay özelliğini entegre etmeyi de unutmamış durumda.

Fitbit Versa modeline sahip olmak isteyen kullanıcılar 200 dolar seviyesinde bir rakamı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Firma bunun yanında çocuklar için Fitbit Ace isimli ürünü ile de piyasada olacak. Bu ürün ek olarak çocuklara uyku ve aktivite takibi gibi önemli özellikler ile destek olmayı amaçlıyor. Bu ürünün fiyatı da 100 dolar olarak belirlenmiş durumda.

HUAWEİ P20 LİTE KULLANIRKEN GÖRÜLDÜ

Haberin Devamı