Spor Fiyakası 'Sağlam' bozuldu

Fiyakası 'Sağlam' bozuldu

Paylaş
Fiyakası 'Sağlam' bozuldu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, göreve geldiği günden bu yana ilk 4 gollü mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Emery yönetimindeki Valencia'dan almış oldu

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 2008-09 sezonu ikinci yarısında göreve başladığı günden bugüne takımın başında çıktığı 68 lig ve kupa maçında kalesinde sadece 3 gol gördü.

Sağlam, ilk kez 4 gollü mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol rakibi Valencia’dan aldı. Geçen yıl UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali’nde Atletico Madrid maçının hakemiyle tartıştığı için ceza alan ve Bursa’daki maçı tribünden izlemek zorunda kalan Unai Emery’nin, Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor’u iyi analiz ettiğini gösterdi.

SAĞLAM’IN SEYİR DEFTERİ

7 Ocak 2009’da Bursaspor’da ilk görevine Fenerbahçe maçıyla başlayan Sağlam’ın en gollü maçları, 6 golle 2008-09 sezonu Türkiye Kupası’nda Tokatspor, 2009-10 sezonu Süper Lig’de 4 gollü Diyarbakırspor, 6 gollü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Türkiye Kupası’nda 4 gollü Sivasspor karşılaşmaları oldu.

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor, bu sezon 4 lig maçında fire vermezken, geçen sezondan bu yana oynadığı 12 maçlık lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi periyodunda, ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Yeşil beyazlılar, Süper Kupa’da Trabzon, Şampiyonlar Ligi’nde ise Valencia karşılaşmalarında aldığı iki yenilgide kalesinde toplam 7 gol gördü. Bursaspor buna karşın son 10 lig maçında sadece 3 gole izin verdi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı