Magazin 'Fiyatı 100 Lira' ilanı mahkemeye taşındı!

'Fiyatı 100 Lira' ilanı mahkemeye taşındı!

Paylaş
'Fiyatı 100 Lira' ilanı mahkemeye taşındı!

'Fiyatı 100 Lira' ilanı mahkemeye taşındı!

Aliye, Mahallenin Muhtarları başta olmak üzere pek çok dizi ve filmde rol alan genç oyuncu Ayfer Çalgıcı (30) hakkında bir internet sitesinde “Her rolde oynayan, her rolün üstesinden gelen, fiyatı 100 TL olan” şeklinde ilan verildi.

Haberin Devamı

İlanda iletişim için Çalgıcı’nın e-mail adresi de yer alıyordu. Bunun üzerine Çalgıcı hemen savcılığa suç duyurusunda bulundu. Genç oyuncu dilekçesinde kendisini ajans işletmecisi olduğunu söyleyen bir kişinin aradığını, böylelikle ilandan haberdar olduğunu belirterek sorumlunun bulunmasını istedi.

‘İNAT OLSUN DİYE YAPTIM’

İstanbul Fatih Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda ilanı Çalgıcı’nın eski erkek arkadaşı kuyumcu U.E.’nin verdiği ortaya çıktı. U.E., Çalgıcı’nın aynı internet sitesinde kendisi için “U.E. tefeci ve aşk avcısıdır” yazıp, telefon numarası ile e-mail adresini verdiğini öne sürdü. Bu yazı üzerine böyle bir ilan verme kararı aldığını söyleyen U.E. “Kendisini telefonla aradım. Neden yaptığını sordum. Benimle alay etti. Bunu kendime yediremedim. Onu rencide etmeyecek şekilde, ‘Her rolde oynayan, her rolün üstesinden gelen, fiyatı 100 TL olan’ yazdım. Art niyetim yoktu. Sadece inat olsun diye yaptım” dedi.

Haberin Devamı

Savcılık kuyumcu hakkında “Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, bilişim sistemindeki verileri bozma, sisteme veri yerleştirme” suçlarından 9 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. U.E. önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak.