Bilim - Teknoloji Flappy Bird yine manşetlerde!
Paylaş
Flappy Bird yine manşetlerde!

Yavaş yavaş arap saçına dönen Flappy Bird hikayesinde beklenen mutlu son giderek yaklaşıyor!

Flappy Bird hikayesini artık Sağır Sultan bile duydu. Bir süre önce piyasaya çıkan ve resmen yok satan oyun, yapımcısı Dong Nguyen'in ortaya çıkan manzaradan mutlu olmadığını belirtmesi ile birlikte iOS ve Android uygulama mağazalarından kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

Geçen hafta attığı twitter mesajı ile Flappy Bird'ü geri getirebileceğine değinen yapımcı, geçtiğimiz günlerde benzeri bir tweet daha attı; kendisine sorulan "Flappy Bird yeniden satışa çıkacak mı?" sorusuna, "Evet ama yakın bir tarihte değil" cevabını verdi. Bu yeni cevap, peki tabi Nguyen'in oyun bağımlılığı konusundaki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi zira öyle gözüküyor ki yapımcı, insanlar yeniden bu oyunu takıntı haline getirmeden önce bir süre daha ortamı soğutmanın peşinde.

Oyunun satıştan kaldırılmasından bugüne kadar geçen süredeyse birbirinden farklı Flappy Bird kopyası piyasayı sardı. Flappy Yeti, Flappy Bert, Fallout Boy ve Cthulhu modellerinin baz alındığı envai çeşit Flappy Bird kopyasını oynamak mümkün. Hatta Flappy Bird'ün birebir kopyaları bile ortalıkta gezinmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Kaynak: CHIP Online