Magazin Flaş! Acun Ilıcalı açıkladı: Adalar taşınıyor

Flaş! Acun Ilıcalı açıkladı: Adalar taşınıyor

Paylaş
Flaş! Acun Ilıcalı açıkladı: Adalar taşınıyor

Acun Ilıcalı yarışmacıların can güvenliği nedeniyle başka bir sahile taşınacağını açıkladı

Dün akşam bomba etkisi yaratan bir bölüm ile ekrana gelen Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Survivor'daki değişimler ise herkesi şaşırttı.

Haftalardır dokunulmazlık oyununda galip gelen ‘All Star’ takımı bu hafta beklediği performansı gösteremedi. Yaşanan ani değişimlerin ardından bu hafta dokunulmazlık oyununun galibi ‘Gönüllüler’ takımı oldu.


'BU SENE FIRTINALAR SENESİYDİ'


Yarışmacıların kaldıkları adalarla ilgili sürpriz bir gelişme olduğunu anlatan Acun Ilıcalı:’ Kaldığınız sahiller değişecek biliyorsunuz bu sene fırtınalar senesiydi. Karayipler’de deniz şartları tamamen değişmiş durumda o yüzden tekne ile seyahat etmenizin can güvenliği açısından tehlikeli olduğunu düşünüyoruz. Ve sizi tekneyle sahilinize götürmeyeceğiz başka yerlerde kalacaksınız burada sizin can güvenliğiniz çok önemli tekneci arkadaşlarımız bu şartlarda riskli olduğunu söylediler ben de hemen karayoluyla gidilecek yeni sahiller ayarlamalarını söyledim arkadaşlarımdan onlarda 2 tane sahil organize ettiler ve bundan sonra o sahillerde kalacaksınız!’ şeklinde konuştu.



Enternasyonel yarışmalar için ise Acun Ilıcalı: ‘Türkiye, Romanya, Yunanistan ile oynadığımız oyunlar belli bir süre oynanamayacak. Bu tamamen 3 ülkenin aynı zamanda yayın yapması gerektiğinden ve bu yayınsal trafiği şu anda ayarlayamamamızdan kaynaklanan bir durum o yüzden Rumen takımıyla oynayamayacağız ve enternasyonel oyunu da şu anda oynayamayacağız çünkü saatlerde çok ciddi problemler var ve biz önce yayınladığımız zaman karşı taraf mutlu olmuyor. Bunu çözmeye çalışıyoruz bakalım ileriki zamanda ne olacak” dedi.


Öte yandan Survivor 2018'de Ünlüler'den Gönüllüler takımına kendi isteğiyle geçen Nagihan ihanet ile suçlandı. Dün akşam ada konseyinde ise kriz devam etti.


ACUN ILICALI'DAN ÜNLÜLERE TEPKİ: NAGİHAN'I SUÇLADINIZ





Acun Ilıcalı konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"İki parantez açalım. Nagihan gittikten sonra konuşmalarınızı dinledim .Konuşmalarınızda Sahra'dan başlayan seninle devam eden birkaç kişinin daha Nagihan'ın siz de olduğu dönem suçluyacı ifadeler duydum. "Kendisini çok övüyordu, istatistik yapıyordu" demediniz mi? Siz rahatsızlığınızı dile getiriyordunuz. Ben takım içerisinde bir Nagihan sevgisi göremedim. Devamlı suçladınız. Benim gözlemim, Nagihan'ın böyle bir bakış açısını orada hissetmiş olması çok normal. Nagihan'ın gönüller takımına geçmesi, kafasına göre olmamıştır. Hakan'ın sakatlığı var, Melih'i kaybettiler böyle bir durumda Nagihan'ın talebi olduğu için uygun gördük. Survivor'da takım değiştirmek en normal olaydır. Ha bu arada Nagihan Gönüllüler takımına geçtiği zaman, "Hiç problem yok" dediniz hepiniz. Bunlar da kayıtlar var."


Survivor 2018'de Nagihan tartışması!

Haberin Devamı