Spor Flores eksiklere güveniyor

Flores eksiklere güveniyor

Paylaş
Flores eksiklere güveniyor

Atletico Madrid teknik direktörü Quique Sanchez Flores, "Galatasaray'ın önemli eksikleri var. En iyisini yapmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu

Maç öncesi son antremanını bu sabah Vicente Calderon Stadı’nda yapan Atletico Madrid’de, teknik direktör Flores düzenlediği basın toplantısında, Avrupa Ligi’ne önem verdiklerini söyledi.

Galatasaray’ın özellikle forvet oyuncularının sakatlığıyla ilgili, "Bu tip maçlarda oynamayı bilen, iyi ve tecrübeli futbolcular. O yüzden önemli eksikler" yorumunda bulunan Flores, herşeye rağmen Galatasaray’ın sahaya süreceği kadrosunun da görevlerini en iyi yapmak için uğraşacağını ifade etti.

Galatasaray’da Arda, Elano, Giovani gibi isimlerin tehlikeli olduğunu kaydeden İspanyol teknik adam, "Bunlar için tedbirlerimizi alacağız" diye de ekledi.

Flores, Galatasaray’ın "kazanmayı seven" bir takım olduğunu dile getirerek, sarı-kırmızılarda Rijkaard’ın etkisinin görüldüğünü ve topla oynamayı seven bir takım oluştuğunu kaydetti.

EN BÜYÜK AVANTAJINIZ NEDİR?


"Atletico’nun maçtaki en büyük avantajı ne olacak?" şeklindeki bir soruya ise Flores, "Bunu basın toplantısında söyleyemem" diye yanıtladı.

Bu arada basın toplantısına katılan futbolcu Antonio Lopez de, "Avrupa Ligi’nde gidebileceğimiz en uzağa gitmek istiyoruz. Heyecanlı ve motiveyiz" dedi.

ATLETİCO MADRİD'İN OLASI 11'İ


De Gea, Ujfalusi, Perea, Alvaro Dominquez, Antonio Lopez, Raul Garcia, Assunçao, Reyes, Jurado, Kun Agüero ve Forlan.

Haberin Devamı