Spor Flores ve Forlan'a Kartal pençesi

Flores ve Forlan'a Kartal pençesi

Paylaş
Flores ve Forlan'a Kartal pençesi

Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş, sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacak teknik direktör Flores ve golcü Forlan'ı transfer etmek istiyor

Son yıllarda Türkiye’ye getirdiği dünya yıldızları ile ortalığı kasıp kavuran Beşiktaş transferde şova devam etme konusunda kararlı gözüküyor.

Fanatik, Beşiktaş'ın gizlice yürüttüğü müthiş operasyonu açıklıyor. Siyah-beyazlıların Bernd Schuster’den boşalan teknik direktörlük görevi için sezon sonunda Atletico Madrid’den ayrılacak olan Quiqe Sanchez Flores ile görüştüğü öğrenildi.

JORGE MENDES DEVREDE

Geçen yıl devre arasında geldiği kırmızı-beyazlılara Avrupa Ligi’ni kazandıran 46 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı konusunda Simao, Almeida ve Quaresma transferlerinde başrolü oynayan ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes’i devreye sokan siyah-beyazlıların önemli mesafe katettikleri öğrenildi.

ALMEİDA GİDERSE ROTA FORLAN

Flores’in İspanya’da teklifler olmasına rağmen olası bir Türkiye macerasına çok olumlu yaklaştığı kaydedildi. Juventus Hugo Almeida için gelen teklifleri değerlendiren Demirören yönetiminin, Portekizli golcünün satılması durumunda gelecek hatırısayılır bonservis bedelini bir dünya yıldızı için kullanacağı bildirildi.

Beşiktaş’ın sezon sonunda A.Madrid’den ayrılmayı düşünen Uruguaylı forveti ikna konusunda Jorge Mendes’i devreye soktuğu belirtildi. Simao Sabrosa transferinden dolayı iyi ilişkiler kurduğu İspanyol kulübüne çok yakın olan Portekizli menajerin, Beşiktaş’ın teklifini 31 yaşındaki golcüye ilettiği ifade edildi.

JUVE DE, FORLAN'I İSTİYOR

4.5 milyon Euro net geliriyle Atletico Madrid’in Agüero’dan sonra en çok kazanan oyuncusu olan Forlan’ı ısrarla isteyen bir diğer kulüp de Beşiktaş’ın renkdaşı Juventus.

Beşiktaş açısından en büyük sorun tecrübeli golcünün aldığı yüksek ücret gözüküyor. İspanya Ligi’nde bu sezon 27 maça çıkan Diego Forlan, rakip fileleri sadece 8 kez havalandırmayı başardı.

Forlan’ın bu performansı nedeniyle, Atletico Madrid de hücum hattında ciddi sıkıntıya girdi. Bu sezon 5 asist yapan Uruguaylı yıldız, son oynanan Real Madrid mücadelesinde 90 dakika sahada kalmış, ancak etkili olamamıştı.

Simao’nun gidişi sonrasında kaptanlık pazubandını devralan Forlan’ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik/Kaan Bora

Haberin Devamı