Ekonomi Florida'da yatırım fırsatı

Florida'da yatırım fırsatı

Paylaş
Florida'da yatırım fırsatı

Amerikalı gayrimenkul şirketi HeafeyGroup, Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’le Florida’nın ünlü sahillerinden Fort Laudardale’de ‘Ocean by Conrad Resort’ projesini hayata geçiriyor.

Atlantik Okyanusu manzaralı proje 24 katlı. En önemli özelliği ise 6. ve 17. katları arasında kalan bölümün condo-hotel konseptiyle, 18. ve 24. katları arasında kalan kısımların da rezidans olarak kullanılması.

480 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

Ocean by Conrad Resort’da rezidansların fiyatları 480 bin dolar ile 1 buçuk milyon dolar arasında değişiyor. Penthouse dairelerin de 6 milyon 200 bin dolara satılması planlanıyor. Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen projede yatırımcılardan geri kalan yüzde 70’lik kısmın teslim tarihinden önce ödenmesi isteniyor.Alternatif olarak yüzde 50 peşin ödeme geri kalan yüzde 50 ise mortgage imkanıyla ödeme yapılabiliyor.


YÜZDE 8 KİRA GARANTİSİ

Projede oturma izni olmayan Türk yatırımcılara yılda 1 ile 3 ay arası konaklama imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra ev sahipleri tercihe göre dairelerini Hilton Conrad’a kiralayıp, senelik yüzde 8 brüt kira geliri garantisi elde edebiliyor. Ayrıca dairelerini senede 30 gün Conrad’ın bütün imkanlarından yararlanarak ücretsiz kullanabilme hakkında da sahip oluyor.

Haberin Devamı