Hamit Turhan Florya baskını!
HABERİ PAYLAŞ

Florya baskını!

Başkan Adnan Polat, iki yıl önce de Florya’ya bir harekat düzenlemiş ve Feldkamp, “Ben bu zihniyetle çalışamam” diyerek çekip gitmişti. Şimdi ise Hagi ve Sezgin’den ses seda yok. Oysa bu baskın onlara yapıldı.

Endüstriyel dünyanın temel ilkesi profesyonelleşmektir. Duygular bir yana bırakılır, akıl, mantık ve prensipler devreye girer profesyonel iş yaşamında. Başarıya giden yol, profesyonel bakış açısının ve ilişkilerin şirket içinde işlerlik kazanmasından geçer. Tabii bunun için önce iş verenin profesyonel anlayışa sahip olması gerekir. Ne kadar profesyonel ve işini bilen yönetici seçerseniz seçin, eğer kendiniz profesyonel değilseniz, başarma şansınız yoktur.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Eski alışkanlıkları bir kenara bırakıp, günümüz şartlarına uygun davranmak zorundasınız. Yoksa zamanın bir yerinde takılıp kalırsınız. Tabii başında olduğunuz kurumla beraber. Tıpkı Galatasaray Başkanı Adnan Polat gibi.

Freni boşalmış kamyon

Sayın Polat, Belediye yenilgisi sonrası Florya’ya baskın yaparak futbolcuları topladı ve gözdağı verdi. Bu, Polat’ın ilk baskını değil. Feldkamp zamanında da Florya’ya çıkarma yapmıştı. Bunun üzerine Alman teknik adam, “Bu zihniyetle çalışmam” diyerek çekip gitmişti. Hagi ve Sezgin ise olanları sineye çekmiş gözüküyor. Oysa herkes biliyor ki, bu baskın onlara yapıldı.

“İpleri elime alıyorum” demek, Hagi ve Sezgin’e “siz beceremiyorsunuz” diyerek kapıyı göstermektir. Ve bu, profesyonel bir yaklaşım değildir. 21. Yüzyıl’da bu kafayla hareket ederseniz, Galatasaray’ı çağın gerisine itersiniz. Kendi çalışanlarına darbe yapan başkanıyla, başkanına ayağa kalkmayan yöneticileriyle ve paramparça olmuş yönetimiyle Galatasaray freni boşalmış bir kamyon gibi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder