Ekonomi Ford sahiplerine özel kasko hizmeti

Ford sahiplerine özel kasko hizmeti

Paylaş
Ford sahiplerine özel kasko hizmeti

Ford Otosan, Allianz ve Güneş Sigorta işbirliğiyle FKasko sigorta hizmeti vermeye başladı

Ford Otosan, FKasko ile Ka’dan Cargo’ya kadar tüm Ford marka araçları, kapsamlı bir sigortayla güvence altına alıyor. Ford Otosan’ın Allianz ve Güneş Sigorta işbirliğiyle müşterilerine sunduğu FKasko, standartlara uymayan parça ve cam değişimlerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Dün İstanbul’daki Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, Türkiye’de satılan her 100 araçtan 15’inin Ford Otosan tarafından satıldığını söyledi.

AMAÇ ARAÇLARI KORUMAK

Nuri Otay, bu satış rakamlarının kendilerine özel sorumluluklar yüklediğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem araçlarımızın ilk günkü gibi korunması hem de Ford’un güvenilirlik politikasında bir ileri adım olması açısından, sigorta şirketleri Allianz ve Güneş Sigorta ile işbirliği yaparak FKasko’yu geliştirdik. FKasko ile kalitesiz parça değişimine engel olarak, araçla birlikte sürücünün can güvenliğine de ’kasko’ yaparak müşteri memnuniyetini artıracağız.”

AYNI GÜVENLİK STANDARDI

Haberin Devamı

Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, FKasko’nun, Ford standartlarına uygun parça değişimleri ve uzman servislerde onarım imkanıyla, Ford markalı araçları, herhangi bir tamirat sonrasında da aynı güvenlik standartlarına sahip kıldığını söyledi.

Özüner, Türkiye’de yer alan 14 milyon aracın 10 milyonunu otomobil ve ticari araçların oluşturduğunu belirterek “Bu rakamın 850 bini Ford marka. Rakam yakında 1 milyona ulaşacak. Amacımız bu araçların FKasko avantajından faydalanması” dedi.

HASARSIZLIK YÜZDE 65 OLDU

Piyasada bulunan birçok kasko poliçesinde hasarsızlık indiriminin yüzde 60 olduğunu belirten Özüner, FKasko’nun müşterilere yüzde 65 indirim sunduğunu söyledi. FKasko ile yılda bir kez yapılan cam değişimi, hasarsızlık indirimini etkilemiyor.

Araçtaki mini göçük, çizik, sıyrıklar, kumaştaki sigara yanıkları, cam çatlakları, konsol ve direksiyon simidinde oluşan tahribatlar, poliçede belirtilen limitler çerçevesinde mini onarım teknikleriyle hasarsızlık indirimini etkilemeyecek.