Ekonomi Ford’un en çok satan pick-up modeli

Ford’un en çok satan pick-up modeli

Paylaş
Ford’un en çok satan pick-up modeli

Yenilenen F-150, mükemmel motor seçimi ve yenilikçi yüksek teknolojisi ile sınıfındaki en etkileyici ve yetenekli pick-up

F-150, yıllardır Ford‘un en çok satılan modeli ve markanın pick-up sınıfında amiral gemisi konumunda. Bir önceki 2017 serisinde ufak değişiklikler yapılmıştı. Standart powertrain 3.5 litre twin turbo V6 motoru 375 beygir güç ve 470 lb-ft tork üretiyordu.

Yapılan en büyük yenilik 10 vitesli otomatik bir şanzıman oldu. Bu yıl ise tasarım olarak ön ızgaralar, tamponlar, far lambaları, bagaj kapağı ve tekerlekler değişti. Ancak F-150 için en önemli değişiklikler kaputun altında oldu.

Mükemmel bir motor seçimi ve Ford‘un 10 ileri otomatik şanzımanına sahip olan F-150, yeni nesil 3.3 litrelik V6 (eski 3.5 litrelik versiyonunun yerine), 2.7 litrelik EcoBoost V6 ve arttırılmış beygir gücü ve tork ile revize edilmiş 5.0 litrelik V8 motor seçenekleri ile gelecek. 2018‘in bahar aylarında seriye katılacak olan 3.3 litrelik dizel bir motor henüz geliştirme aşamasında.

Ford’un V8 motoru ile aynı performanstaki twinturbo V6 motor kullanıcıya çok daha iyi bir yakıt ekonomisi sunuyor.

Lüks bir sedanı aratmayan F-150; ısıtma ve soğutma özelliğine sahip masaj yapan ön ve arka koltuklar, ısıtmalı direksiyon, sınıfının en geniş arka koltukları ve eğlence sistemi, Apple Car Play ve Android Auto destekli 8 inç Syn 3 dokunmatik ekranı ve ponoramik sunroof’u ile pick-up sınıfının en iyisi olmaya aday.

Bordo Renkli Galaxy S8 Resmileşti

Haberin Devamı