Yaşam Ford'dan akıllı saat uygulamaları!

Ford'dan akıllı saat uygulamaları!

Paylaş
Ford'dan akıllı saat uygulamaları!

Akıllı saatlerin giderek yaygınlaşmasıyla, akıllı saat uygulaması yayınlayan otomobil üreticilerine bir yenisi daha eklendi

Geçtiğimiz Nisan ayında Ford, Apple Watch için uygulama üzerine çalışmaya başladığını duyurmuştu. Şimdi ise hem Android Wear işletim sistemi hem de Apple Watch için Ford’un uygulamaları duyuruldu. MyFord Mobile olarak adlandırılan uygulama Android Wear kullanan Android’li akıllı saatlerde ve Appel Watch’ta kullanılabiliyor. Araba üreticileri daha önce de benzer uygulamalar görmüştük dolayısıyla Ford bu konuda bir ilk değil. Uygulama, elektrikli ve hibrid arabaların kontrolüne ilişkin bazı özellikler içeriyor.

Haberin Devamı

MyFord Mobile uygulaması C-MAX Energi, Focus Electric ve Fusion Energi modellerinde kullanılabilecek. Bu modeller ülkemizde satışta değil ancak ilerleyen yıllarda elektrikli arabaların daha fazla yaygınlaşmasıyla Türkiye’de de bu modelleri bekliyoruz. Uygulama ile uzaktan aracın klima kontrolünü sağlayabiliyorsunuz. Aracınızın nerede olduğunu yine MyFord Mobile üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. Araç kapılarını kilitleyip açmak için de yine uygulamadan faydalanabiliyorsunuz. Son olarak ise aracın pil şarj durumunu ve gidebileceği menzili yine uygulama üzerinden görüntülemek mümkün.

iMovie uygulaması 4K için güncellendi!