Bilim - Teknoloji Formspring'de SMS çılgınlığı mı başlıyor?
Paylaş
Formspring'de SMS çılgınlığı mı başlıyor?

Son yılların en popüler sosyal ağlarından biri olan formspring.me radikal bir kararla bilgisayar dışına da çıkmaya hazırlanıyor. İşte Formspring.me'in üzerinde çalıştığı proje

Kullanıcıların bir birlerine isimiz şekilde sorular sormasını sağlayan ilginç sosyal ağ platformu formspring.me geçtiğimiz yılın en sürpriz web sitelerinden biriydi. Soru cevap şeklinde çalışan sistemin popülerliğini değerlendirmek isteyen yapımcılar, formspring'i geliştirmek için her türlü yolu deniyor.

Haberin Devamı

Kısa süre önce, kullanıcıların bir birleriyle daha çok sosyalleşmesi için değişiklikler yapan site şimdi ise oldukça radikal bir kararı gerçeğe dönüştürmeye çalışıyor.

Cep Telefonundan Soru Sormak İster misiniz?

Formspring CEO'su Ade Olonoh'un yaptığı açıklamalara göre popüler sosyal ağ bundan sonra da SMS desteğiyle de kullanıcılarına bilgilendirmede bulunacak. İsteyen kullanıcılar günde 25 SMS sınırlandırmasıyla cep telefonlarından da gelen sorulara cevap verebilecek. Olonoh ayrıca, Android ve iPhone için özel bir formspring.me uygulaması hazırladıklarını da duyurdu.

Bu uygulamayla birlikte kullanıcıların soru çılgınlığı tamamen mobilleşmiş olacak.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı