Magazin Fosforlu Gülben Ergen

Fosforlu Gülben Ergen

Paylaş
Fosforlu Gülben Ergen

İş adamı Tayfun Gülgeç'in büyük oğlu Doğukan Gülgeç, cemiyet hayatının sevilen ailesi Biçer’lerin kızı Gizem Biçer'le önceki akşam dünyaevine girdi

Yeşilköy Polat Renaissance Hotel'de gerçekleşecen düğün törenine; iş, cemiyet ve spor camiasından birçok davetli olarak katıldı. Düğünde, Gülben Ergen sahne aldı.

Haberin Devamı

Şarkıcı, neşeli ve enerjik tavırlarıyla da kendisini izleyenlerden bol bol alkış alırken Nur Yerlitaş imzalı sarı renkli kıyafeti ile göz doldurdu. Gelinin nikah şahidi Galatasaray Spor Kulubü eski başkanı Alp Yalman olurken, damadın şahitliğini ise amcası Hayri Derya Gülgeç üstlendi. Düğün öncesi heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan damat Doğukan Gülgeç, "Bizim tanışıklığımız lise yıllarına dayanıyor. Lisede başlayan arkadaşlık, üniversite yıllarında aşka dönüştü ve son iki yıldır da evlilik yoluna girdik. Bugün gördüğünüz gibi evleniyoruz" dedi.

Balayı için İtalya turuna çıkacaklarına söyleyen Doğukan Gülgeç,, "Balayımızı Floransa, Venedik ve Roma'da geçireceğiz" açıklamasını yaptı. Gizem Biçer, Paris’te diktirdiği tasarım bir gelinlik giyerken, damadın takım tercihi Vakko oldu.

Haberin Devamı