Magazin Foster'ın avukatı: Bu ölüm şüphelidir

Foster'ın avukatı: Bu ölüm şüphelidir

Paylaş
Foster'ın avukatı: Bu ölüm şüphelidir

Defne Joy Foster ve ailesinin avukatı Ersan Taştekin, "2. Sayfa" programında konuştu

Taştekin,"Bu uğurda hukuki bağlamda ne var ne yoksa hepsini yapacağız." şeklinde konuşurken Foster’ın ölümünün ardından eleştirel bir yazı yazarak büyük kesimin eleştirisini toplayan Hıncal Uluç’la ilgili "Olayın bütün seyrini yazdığı son derece alçaltıcı ve hakaret dolu yazıyla değiştirmiştir. Kamuoyunun dikkatini gerçek odaklanması gereken yerden uzaklaştırmış, kuzeni Kerem Altan’ı olayda adeta kamufle etmiştir. Tabir-i caizse yavuz hırsız, ev sahibini bastırmıştır. Defne alkollüydü, enerji içeceği almıştı, acaba uyuşturucu var mıydı gibi iddialarla Kerem Altan gözden kaçırılmıştı. Bu ölüm şüpheli ölümdür. Burada şüpheli de Kerem Altan'dır.

Haberin Devamı

Biri misafir olduğu evde ölü bulunuyorsa bu savcılık tarafından soruşturulur. Şüpheli diyorum çünkü aksi ispatlananıncaya kadar masumdur. Ama burada Kerem Altan şüpheli değil oradan geçen biri gibi değerlendirilmiştir ve buna göre işlemler yapılmıştır. Biz bunu kabul edemiyoruz. Onun saçından, kanından örnekler alınmalı ve olayın gerçekleştiği yerden deliller toplanmalıdır.

Bir insan neden ambulas çağırmak yerine 2 saat kapı kapı doktor aranır. Bu hayatın doğal akışına aykırıdır. Kerem Altan'ın şimdiye kadar emaresi okunmadı. Bu kadar suçlamalar karşısında insan bir kere bir olsun ses çıkarmaz mı?

Sayın Uluç hakkında hem tazminat davası açacağız ayrıca basın yoluyla hakaretten de Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. İnşallan onun testisi kızı , torunu yaşındaki kızlarla poz verirken kırılmaz." dedi.

Haberin Devamı