Dünya Fotoğraf çektirdiklerinde şoke eden gerçeği fark ettiler!

Fotoğraf çektirdiklerinde şoke eden gerçeği fark ettiler!

Paylaş
Fotoğraf çektirdiklerinde şoke eden gerçeği fark ettiler!

Arkadaşının nişanı için bulunduğu plajda fotoğraf çektiren çift büyük şok yaşadı

Plajda bir fotoğraf çektirmek isterken arkalarında bir kişinin boğulmak üzere olduğunu fark eden Jackson Parr, yaptığı hamleyle bir kişinin hayatını kurtardı.

Sevgilisiyle bir nişan davetine katılan Jackson Parr, keyifli geceyi ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektikleri sırada arkadaki çırpınışı fark etti.

Denizde boğulan kişinin 'imdat' çığlıklarını duyan Jackson Parr, denize koşarak yardım isteyen kişiye ulaşmaya çalıştı. Karşılaştığı kadın, eşinin denizde boğulduğunu söyleyerek kendisinden yardım istedi.



5 dakika boyunca yüzdükten sonra David Pelman isimli adama ulaşmayı başaran Jackson, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Her 20 saniyede bir boğuk ses duydum. Yüzerken bu sesi takip ettim. Ona ulaşınca saçlarından yakalayarak kıyıya götürmeye başladım.

Partideki misafirler arasında bulunan iki kişi de sörf tahtalarıyla yardımcı oldu. Plajdan çok uzağa sürüklendik ama kayalara daha yakın olduğumuz için oraya yüzdük. Kayalıklarda bekleyen grup da bize yardım etti.'



Kıyıya vardıklarındaysa David Pelman'ı tedavi etmek için gelen bir sağlık ekibi bekliyordu.

Boğulan adamı sağlık görevlilerine teslim eden yardımseverler ardından eğlenmek için partilerine geri döndü.

Yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaparak olayı anlatan Jackson Parr, insanları gece denizde yüzmemesi için uyardı ve şunları söyledi:



'Lütfen gece yüzmeye gitmeyin. Hikayenin korkunç bir sonla bitme ihtimali çok yüksek. Şükürler olsun ki, zor durumda kalan kişiye yardımcı olmak için doğru zamanda doğru yerdeydim.'

Haberin Devamı