Magazin 'Fotoğrafçıyı Justin Bieber öldürdü' iddiası

'Fotoğrafçıyı Justin Bieber öldürdü' iddiası

Paylaş
'Fotoğrafçıyı Justin Bieber öldürdü' iddiası

Geçtiğimiz yıl Justin Bieber'ı takip ederken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden fotoğrafçı Chris Guerra'nın annesi, oğluna çarpan aracın içinde Justin Bieber'ın olabileceğini iddia etti

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Justin Bieber'in Ferrarisi'ni çekmeye çalışırken öldürülen fotoğrafçı Chris Guerra'nın annesi, oğluna bir değil iki araba çarptığını iddia etti.

İkinci sürücü çarpıp kaçmaktan aranıyor ve TMZ'nin ulaştığı bilgilere göre, çarpıp kaçan sürücünün aracı Bieber'in ekibinin bulunduğu spor araca uyuyor.

Hayatını kaybeden fotoğrafçı, Justin Bieber'ın içinde olduğunu sandığı beyaz Ferrari'yi görüntülemek için aracından inmiş, beyaz otomobilin tekrar hareket ettiğini gören fotoğrafçı aracına dönmek için yola atladığında bir arabanın altında kalmıştı.

Hemen sonra fotoğrafçıya bir araba daha çarptı. TMZ'nin video kayıtları ve görgü tanıklarından elde ettiği bilgiye göre Guerra'ya çarpan ikinci araç siyah, Range Rover veya Hummer gibi sportif bir arazi aracıydı.

Guerra'nın annesi arazi aracında Bieber'ın ekibinin olduğuna inanıyor. Guerra, o aracın içinde Justin Bieber'ın da olabileceğini iddia etti.

Anne Guerra, olayın daha ayrıntılı incelenmesini istiyor.

Haberin Devamı