Gündem Fotoğrafın sonu ölümle bitti

Fotoğrafın sonu ölümle bitti

Paylaş
Fotoğrafın sonu ölümle bitti

Fotoğraf çektirmek için tren raylarına inen Ahmet Şimşek elektrik akımına kapılarak can verdi

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, iddiaya göre fotoğraf çektirmek amacıyla metro istasyonunun raylarına inen 18 yaşındaki Ahmet Şimşek elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, geçtiğimiz pazar günü gece saatlerinde İzmir Poligon Metro İstasyonu’nda meydana geldi. Osmaniye’den yaz tatili için yakınlarını ziyarete gelen ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’ni yeni kazandığı öğrenilen Ahmet Şimşek, gezmek amacıyla akrabası Muhammed Taş ile dışarı çıktı. Bir süre sonra eve dönmek için Poligon Metro İstasyonu’na gelen Ahmet Şimşek iddiaya göre sosyal paylaşım sitesinde paylaşmak için akrabasından kendisinin raylarda fotoğrafını çekmesini istedi.

Fotoğraf çektirmek amacıyla raylara inen Ahmet Şimşek elektrik akımına kapıldı. Şimşek’in akrabası Muhammed Taş durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ahmet Şimşek ambulansla İzmir Kâtip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Ahmet Şimşek hayatını kaybetti. Ahmet Şimşek’in cenazesi defnedilmek üzere memleketine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Haberin Devamı