Selin Çakar FoxTv’nin pazartesi hezimeti
HABERİ PAYLAŞ

FoxTv’nin pazartesi hezimeti

Haberin Devamı

‘Bana Sevmeyi Anlat’ başladığı günden beri reytinglerde bir türlü istediği yere ulaşamadı. Yayın hayatına başladığı ‘4’lü izlenme oranını ‘5’lere taşıyamadı. 4 Kasım’da Atv ekranında seyircisiyle buluşan ‘Aşk ve Mavi’ listeye hızlı bir giriş yapmakla kalmadı, bir sonraki bölümde zirveye yerleşti. Üstelik de birçok dizinin göremediği sekiz küsürlü izlenme oranlarıyla. Yani Fox’un dizisi seyircisinin bir kısmını da Aşk ve Mavi’ye kaptırınca gün değişikliğine gittiler.

Ancak oldukça yanlış bir gün seçtiler. Zirvesi ‘İçerde’ ve ‘Kırgın Çiçekler’ dizisi tarafından kapatılmış bir günü neden tercih ettiklerini ise anlayabilmiş değilim. Her ikisi de Bana Sevmeyi Anlat’a seyirci kaptıracak yapımlar değil. Bana Sevmeyi Anlat da pazartesinin dengelerini alt üst edecek kadar güçlü olmadığına göre aslında bu sonuç çok da şaşırtıcı olmadı.

Dizinin karakter ve hikaye sıkıntısına daha önce de değinmiştim. Tekrar aynı şeyleri söylemeye gerek yok. Final yapmak için sezon sonunu bekleyeceklerini de düşünmüyorum. Ama dizi erken finale gitse de bu projenin iki kazananı Engin karakterini canlandıran Serdar Özer ve Ezgi karakterini canlandıran Mine Kılıç olacaktır. Belki de ikiliyi bir başka hikayede baş karakterler olarak izleriz.

Kiralık Aşk ne zaman final yapar?


Kiralık Aşk başladığı günden beri seyircisini sıcak hikayesiyle sarıp sarmaladı. Dile kolay 62 hafta! Bir romantik komediyi, reyting kaygısı taşımadan, anlattığı hikayeden vazgeçmeden, çizgisinden çıkmadan bunca zaman anlatmak -hele de bu bölüm süreleriyle- hiç kolay bir iş değil.

Hala da keyifle izlemeye devam ediyorum üstelik. Benim için oradaki karakterlerin tümü bir yerlerde yaşıyor. Yani biz onları seyretmiyorken de hayatları devam ediyor sanki. Seyircide bu hissi yaratmak her işe kısmet olmuyor.

Son iki haftadır ise sosyal medyada dizinin fanlarının ‘Kiralık Aşk ne zaman final yapacak?’ soruları çarpıyor gözüme. Rahat olun arkadaşlar. Hikayenin tadını çıkarın. Ne gerek var bunu sormaya, sorgulamaya. Eminim ki en doğru zamanda sonlanacaktır hikaye. Ama küçük bir tahminde bulunmak gerekirse ben Haziran ayını beklemeyeceklerini düşünüyorum. Tabi bu sadece bir tahmin. Ne olacağını izleyip göreceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder