Yaşam Fransa bu genç kızı konuşuyor

Fransa bu genç kızı konuşuyor

Paylaş
Fransa bu genç kızı konuşuyor

Fransa, Melissa P.'den sonra 15 yaşındaki Carmen Bramly isimli genç yazarın bekâretini nasıl kaybettiğini anlattığı kitabını konuşuyor

Önce Emmanuelle Beart, sonra Melissa P. küçük yaşta seks deneyimlerini anlattıkları kitaplarıyla dünya gündemine oturdular. Özellikle Melisa P’nin 30 dilde 41 ülkede yayınlandı ve pek çok ülkede en çok satanlar listesine dahi girdiği kitabı ‘Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi’ ülkemizde de uzun bir süre gündemde kalmıştı.

Haberin Devamı

Şimdilerde ise Fransa, 15 yaşındaki Carmen Bramly isimli genç yazarın kitabını konuşuyor. 'Pastel Fauve' isimli kitabında, bekâretini nasıl kaybettiğini ve 14 yaşındaki Paloma isimli genç kızın erkek arkadaşıyla yaşadığı cinsel tecrübeleri açık bir dille anlatıyor.

İnternet ortamında ön siparişleri başlayan kitap önümüzdeki günlerde kitapçılarda da yerini alacak.

KİTABINI PETE DOHERTY'E İTHAF ETTİ

Yazar Bramly, bir dönem Kate Moss’la beraberliğiyle gündemden düşmeyen ve uyuşturucuyla başı dertten bir türlü kurtulmayan İngiliz müzisyen Pete Doherty’e olan hayranlığını kitapta sıkça yer veriyor. Ayrıca kitabında Doherty hakkında kurduğu cinsel fanteziler anlatılıyor ve verdiği demeçlerde kitabını ünlü müzisyene ithaf ettiğini söyledi.

Bramly, bu kitapta kendi hayatından örneklere yer vermediğini iddia etse de Doherty, kitabın ana kahramanının fantazilerini süslediğini öğrenmekten ve kitabın kendisine adanmasından büyük memnuniyet duyacak.gibi gözüküyor.

Haberin Devamı