Spor Fransa lüksten ödün vermiyor

Fransa lüksten ödün vermiyor

Paylaş
Fransa lüksten ödün vermiyor

Güney Afrika'da başlayacak 2010 Dünya Kupası'na katılacak takımlar arasında en pahalı konaklamayı geceliği Fransa Milli Takımı yapacak

Fransa Milli Takımı, bir ay boyunca ülkenin en pahalı oteli Pezula de Knysna’da konaklayacak. Beş yıldızlı otelin çift kişilik odalarının geceliği 589 Euro.

Fransa Spor Bakanı Rama Yade’nin "Ekonomik krizde Milli Takım nasıl beş yıldızlı bir otelde kalır" sorusuyla başlattığı polemik bir süredir Fransız hükümeti üyeleri arasında sorun olmaya devam ediyor.

JAPONYA İKİNCİ SIRADA

Fransız ekonomi gazetesi Tribune’de yer alan habere göre, Fransa’yı Japonya Milli Takımı izliyor. Takım, çift kişilik odası ortalama 395 Euro olan Fancourt otelde kamp yapacak. Otel, ülkenin güneyinde bulunuyor.

Listenin üçüncü sırasında yer alan Kamerun Milli Takımı, beş yıldızlı otel Oyster Box’da konaklayacak. Durban kentinin banliyösünde bulunan otelin geceliği 319 Euro. Kamerunluları, Alman Milli Takımı izliyor.

Centurion’da bulunan dört yıldızlı otel Velmore’da kalacak takım, odaların geceliğine 319 Euro ödeyecek. Beşinci sırada İtalya Milli Takımı yer alıyor. İtalyanlarda Almanlar gibi Centrion’da konuklamayı tercih etti. Takım, kupa boyunca gecesi 253 Euro olan Leriba Lodge Otel’de kalacak.

Haberin Devamı