Spor Fransa'da büyük skandal önlenmiş

Fransa'da büyük skandal önlenmiş

Paylaş
Fransa'da büyük skandal önlenmiş

Fransız basını, Dünya Kupası'nda hezimete uğrayan Fransız oyuncuların ikiye bölündüğünü ve yumruk yumruğa kavga aşamasına geldiklerini yazdı

Nouvel Obs dergisinin internet sitesi, teknik direktöre küfrettiği için takımdan kovulan Anelka’yla dayanışma içine giren oyuncuların aralarında yoğun görüş ayrılıklarının yaşandığını duyurdu.

İnternet sitesi, boykotçu futbolcuların ısrarı sonucu idmana çıkılmamasının ardından, otobüste futbolcular arasında tartışma çıktığını ve olası bir yumruk yumruğa kavganın son anda önlendiğini bildirdi.

LLORIS-SAGNA-GOURCUFF, RIBERY-ABİDAL-EVRA'YA KARŞI

Haberde, Hugo Lloris, Bacary Sagna ve Yoann Gourcuff’un başını çektiği oyuncularla, Franck Ribery, Eric Abidal ve Patrice Evra’nın önderliğini yaptığı grup arasında "soğuk savaş" yaşandığı bildirildi.

Geçmişinde birçok başarısı bulunan "Horozlar", 2010 Dünya Kupası’na Uruguay beraberliğiyle başladı. Grubundaki ikinci maçında Meksika’ya 2-0 yenilen Fransa, son maçında ev sahibi Güney Afrika’ya 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Güney Afrika karşısında da istediği futbolu sahaya yansıtamayan Fransa, turnuvadaki tek golünü Malouda’nın ayağından bulurken, bu gol Horozlar’ın kupadaki ilk ve son golü oldu.

1998 yılında ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Fransa Milli Takımı, Güney Afrika’da, kupa tarihindeki en kötü sonuçlarından birini de aldı.

Haberin Devamı