Alışveriş - Moda Fransız dantelinin zarafetini keşfettiren tasarımlar
Paylaş
Fransız dantelinin zarafetini keşfettiren tasarımlar

Dagi’nin romantik pastel tonlarını fransız danteliyle birleştirerek tasarladığı iç giyim koleksiyonu, kadınlara kendini güzel ve özel hissettiriyor. Zarafetin göstergesi fransız dantellerinin bulunduğu zümrüt yeşili ve naturel tonların birleştiği koleksiyonda, romantik iç dünyanın kapıları aralanıyor

Dagi, iç giyim koleksiyonuyla kadınları şık ve cazibeli bir dünyaya davet ediyor. İç ısıtan renklerin yanı sıra naturel tonlarıyla dolaplardaki yerini almaya hazırlanan Dagi; dış giyimi kadar iç şıklığına da önem veren kadınların tercihi oluyor.

Zarafetin simgesi dantellerle dolu ürünler

Doğayı yansıtan desenler ve renklerle ürün skalasını oldukça geniş tutan Dagi, tasarımları ile kadınların içlerinde zarafeti ve çekiciliği ön plana çıkarıyor. Konfor dantellerin ve yumuşak kumaşların yenilik ve stil ile birleşmesiyle tüm beklentileri karşılayan koleksiyon; iç giyim tutkunlarını romantik bir dünyaya sürüklüyor.

Dantel ile uyumlu renkler

Feminen duruşları kadar rahatlıkları ile de kadınların vazgeçilmezi olan zümrüt yeşili ve naturel tonlardaki ürünler, her vücut tipinde zarif ve dikkat çekici görünüm yaratıyor. Koleksiyonun en dikkat çekici parçalarını; dantel ile birleştirilen zümrüt yeşili, leopar deseni ve siyah beyaz çizgili modeller oluşturuyor. Koleksiyon jartiyer ve babydoll grubu, high waist ve slip alt grubu, bralet, dolgulu ve sade dantelli ürünleri ile mix edebileceğiniz zengin çeşitlilik sunuyor.

Renkli ve siyah beyaz tasarımların modernize edilmesiyle hazırlanan Dagi romantik iç giyim koleksiyonu, tutku ve zarafetin vücudunuzda ahenk bulmasını sağlıyor.


Haberin Devamı