Spor Fransızlar Bobo'yu takibe aldı

Fransızlar Bobo'yu takibe aldı

Paylaş
Fransızlar Bobo'yu takibe aldı

Fransız kulüpleri, Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'nun peşine düştü

Beşiktaş tarihinin en çok gol atan yabancı oyuncusu Bobo’nun henüz sözleşme yenilememesi, bu oyuncunun birçok kulüp tarafından istenmesine neden oldu.

Özellikle Fransız kulüpleri, Brezilyalı futbolcunun durumu hakkında bilgi toplarken, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın da temasa geçebilecekleri iddia edildi.

CISSE KEFİL OLDU

Devre arasında Teknik Direktör Bernd Schuster ile arası soğuk olan, daha sonraki dönemlerde forma şansı bulmaya başlayan Brezilyalı oyuncu için, Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps’ın yardımcısı Guy Stephan ile Marsilya’da oynayan Cisse’nin kefil oldukları öğrenildi.

Bir dönem Beşiktaş’ta Tigana’nın yardımcılığını da yapan Stephan’ın, Brezilyalı oyuncuyu Deschamps’a da önerdiği öğrenilirken, St. Etienne ve Lille kulüplerinin de bu oyuncu için Guy Stephan ve Cisse’den iyi referanslar aldığı bildirildi.

Sözleşmesi hâlâ uzatılmayan Bobo için Lokomotif Moskova’nın da devrede olduğu belirtilirken, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da bu oyuncuyu her an renklerine katabileceği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ MASAYA OTURACAK

Beşiktaş Yönetimi’nin kısa süre içerisinde Bobo’nun menajerleriyle bir araya gelerek yeni sözleşme uzatmayı planladığı, anlaşmazlık durumunda ise bir kez daha masaya oturulacağı öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin ise bu oyuncunun siyah-beyazlı takımda kalmayı çok istemesi nedeniyle yavaş hareket ettiği bildirildi.

Haberin Devamı