Gündem Fuhuş çetesinin şifresi: Kaporta nasıl?

Fuhuş çetesinin şifresi: Kaporta nasıl?

Paylaş
Fuhuş çetesinin şifresi: Kaporta nasıl?

Fuhuş çetesinin şifresi: Kaporta nasıl?

Manisa’nın çeşitli ilçelerinde kadınlara fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 11 kişi gözaltına alındı. Suç örgütü üyelerinin teknik takibe yakalanmamak için telefon konuşmalarında kadınlarla ilgili "kaç model, kaporta nasıl, az kullanılmış" gibi şifreli sözcükler kullandıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Manisa Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Onar, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaptığı basın toplantısında, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Akhisar merkezli Soma, Gördes ve Kırkağaç ilçeleriyle bazı köylerde kadınlara fuhuş yaptırdıkları öğrenilen bir grubun üyelerinin bir yıl boyunca takip edildiğini bildirdi.

Onar, Akhisar merkezli 13 ayrı noktaya düzenlenen operasyonlarda suç işlemek amacıyla örgüt kurup fuhuş yaptırdıkları iddia edilen F.E, H.U, F.Ö, A.Ü, A.E, R.C, H.P, T.D, T.K, H.Ö. ve R.T’nin yakalandığını kaydetti.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 3 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, çok miktarda uyuşturucu hap, bir miktar esrar, çalıntı oldukları belirlenen malzemeler ele geçirildi.

Haberin Devamı

Operasyonlarda fuhşa teşvik edildikleri ileri sürülen S.D, F.C, Ş.D.T, K.İ, D.T, K.K, B.H, H.G, G.K, Z.C, L.T. adlı kadınların kurtarıldığı, hastanede yaptırılan muayeneleri sonucunda, 1 kadında frengi hastalığının bulunduğu bildirildi.