Türkiye (Son Dakika) Fuhuş operasyonundan 49 gözaltı

Fuhuş operasyonundan 49 gözaltı

Paylaş
Fuhuş operasyonundan 49 gözaltı

Polis fuhuş yapıldığı iddiasıyla 7 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından fuhuş yapıldığı iddiasıyla 7 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Ahlak Büro ekipleri tarafından fuhuş yapıldığı iddiasıyla 7 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Karabük il merkezinde 4, Safranbolu’da da 3 eve yapılan baskınlarında, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından 41 kişi serbest bırakılırken, uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından Ö.Y.’nin evinde 11, K.H.’nin evinde 19, E.B.’nin işyerinde de 11 kadının fuhuş yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınanlardan Ö.Y. (43), S.U. (49), F.T. (49), Z.Ö. (47), E.B. (32), A.S. (36), R.K. (34) ve K.H. (56), ’fuhuş, fuhuş için yer temini, fuhuşa teşvik ve menfaat temini sağlamak’ suçundan adliyeye sevk edilirken kadınlardan birinde Hepatit C hastalığına rastlandı.

DHA

Haberin Devamı