Gündem Fuhuş star

Fuhuş star

Paylaş
Fuhuş star

İstanbul'da internetten kadın pazarlayan 61 kişi önceki gün yakalanmıştı. Çeteye çalışan kadınların 5 kişilik jüri tarafından lüks otel odasında boy ve fizik ölçülerine göre elemeden geçtiği ortaya çıktı

5 YILDIZ ÜZERİNDEN PUANLAMA

Haberin Devamı

İstanbul’da www.istanbulescortgirl.com internet sitesinden kadın ve uyuşturucu pazarlayan çeteye yönelik yapılan operasyon kapsamında önceki gün 40’ı kadın 61 kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında çeteye çalışacak kadınların 5 kişilik jüri tarafından seçildiği belirlendi. Jürinin boy ve fizik ölçülerini uygun bulduğu kadınları göğüs ölçüleri, yabancı dil bilip bilmemeleri ve seks yapabileceklerine göre 5 yıldız üzerinden değerlendirildiği ortaya çıktı.

İŞADAMI MÜŞTERİLER SORGUDA

5 yıldızlı otel odasında yapılan elemeleri geçen kadınların grup ve lezbiyen seksi yapabileceklerini göstermek için çıplak olarak ikişer üçer kişilik fotoğrafları çekiliyordu. Çetenin müşterileri arasında çok sayıda ünlü işadamının olduğu öğrenildi. İsimleri belirlenen müşteriler dün polise ifade verdi. Çeteye uyuşturucu temin eden 8.5 aylık hamile Zehra Y. baskın sırasında doğum yapmıştı. Kendisi de zanlı olan eşi Uğur Y. bir kız babası olduğunu dün emniyette öğrendi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/DHA