Gündem Fuhuş tuzağını polis bozdu

Fuhuş tuzağını polis bozdu

Paylaş
Fuhuş tuzağını polis bozdu

Uluslararası kadın ticareti yapan ve iş vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri kadınları evlere hapsederek zorla fuhuş yaptıran 3'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı

Pendik, Bakırköy ve Avcılar’da baskın yapılan yerlerde zorla fuhuş yaptırılan 6 yabancı uyruklu kadın da kurtarıldı.FUHUŞTAN DEDEKTİFLER KURTARDI

Haberin Devamı

İstanbul'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik, Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı üzerinde bir evde fuhuş yaptırıldığını tespit etti. Müşteri gibi bu eve giren dedektifler, 2 ayrı kadınla para karşılığı fuhuş için anlaştı.

ESRİ NUMARALARI ALINMIŞ PARAYLA

Polisler seri numaraları alınmış paraları verdikten sonra kimliklerini açıklayarak kadınları gözaltına aldı. Ancak kadınların ağlayarak polise sarılmaları ve "Biz de sizi bekliyorduk. Bize günlerdir zorla fuhuş yaptırılıyor. Pasaportlarımıza el koydular" demeleri üzerine soruşturmanın seyri bir anda değişti.

Polis baskın yapılan evin içinde ifadesini aldığı iki kadının, diğer arkadaşlarının zorla tutulduğu adresleri vermeleri üzerine seri operasyonlara başladı. Pendik, Bakırköy Avcılar’da baskın yapılan 5 farklı yerde zorla tutulup fuhuşa zorlanan 4 kadın daha kurtarıldı. Baskınlarda kadınları çalıştıran çete elemanı 3’ü kadın 6 kişi de gözaltına alındı.

İŞTE SUÇLAMALAR

Haberin Devamı

Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne getirilen Özbekistan uyruklu Dilfuza A.(38), Nargıza K.(33), Mohıra R.(48) Irak uyruklu Salamı B.(30), Recep Ç.(36), Ahmet D.(27) hakkında suç işlemek üzere örgüt kurmak, para karşılığı fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık etmek, fuhuşa teşvik etmek, fuhuşa zorlamak, fuhuşa yer temin etmek, fuhuş amaçlı uluslararası insan ticareti yapmak suçlarından tahkikat evrağı hazırlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.