Gündem Fuhuşta korkunç iddia!

Fuhuşta korkunç iddia!

Paylaş
Fuhuşta korkunç iddia!

'12-13 yaşlarında bakire kızlar 15 bin dolara kadar alıcı buluyor'

Ulusal gazetelerde geçen perşembe günü yer alan bir haberde, İstanbul’da yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan Belarus uyruklu 18 genç kızdan bazılarının bakire olduğu ve “bakire kız” isteyen işadamlarına 20 bin dolara servis edildikleri belirtildi.

Haberin Devamı

Doktora tezi gerçeği ortaya çıkardı

Polis operasyonuyla ortaya çıkan bu gerçeğin işleyişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hüdayi Sayın’ın İstanbul Üniversitesi’ne sunduğu “İnsan Ticareti ve Cinsel Sömürü Suçları” başlıklı doktora tezi kapsamında mülakat yaptığı Gürcistanlı bir kadın satıcısı tarafından anlatılmıştı.

"Bakire kız isteği yaygınlaştı"

Operasyonda yakalanan ve gözaltındayken Sayın’la mülakatı gerçekleştiren kadın satıcısının gerçek kimliği tezde gizleniyor ve G89 koduyla tanıtılıyor. 8 yıldır İstanbul’da eskort kız pazarladığını söyleyen G89, zengin müşteriler arasında kendilerinden “bakire kız” isteğinin yaygınlaştığını belirtiyor.

"Kızları bazen bizzat anneleri getiriyordu"

G89, tezdeki mülakatında, es ki Sovyet bloku ülkelerinde ancak 12-13 yaşlarında bakire kızlar olduğunu ve bu kızların 15 bin dolara kadar alıcı bulduğunu, kızları bazen bizzat annelerinin getirdiğini, doktor raporu alınarak kızın talep sahibine teslim edildiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

(HABERTÜRK)