Gündem Fuhuş'un şifresi: Abi gol oldu

Fuhuş'un şifresi: Abi gol oldu

Paylaş
Fuhuş'un şifresi: Abi gol oldu

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yakınında bulunan bir masaj salonunda özellikle maçlardan sonra fuhuş yapıldığı yönünde ihbar alan polis salona baskın düzenledi

Kadıköy’de Zühtüpaşa Mahallesi, Mektep Sokak’ta bulunan bir masaj salonu için 1 ay önce fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, masaj salonunu takibe aldı.

Müşteri gibi masaj salonuna giren polisler, 1 ay boyunca Fenerbahçe’nin Şükrü Saraçoğlu’ndaki maçlarının ardından masaj salonuna gitti.

Temkinli davranan masaj salonundaki hayat kadınları tanımadıkları işadamı kılığındaki polislerin cinsel ilişki tekliferini kabul etmedi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından başlayan takip Bucaspor maçında sona erdi.

"BU AKŞAM YOĞUNUZ, YARIN OLUR"

Fenerbahçe-Bucaspor maçının ardından yine müşteri gibi davranan bir polis memuru "Bucaspor maçında çok yorulduk. Bu sefer masajdan başka şeyler de istiyorum" dedi. Bunun üzerine hayat kadını ise, "Bu akşam olmaz. Çok yoğunuz. Ama yarın akşam gelirsen olur" dedi.

Pazartesi günü akşam masaj salonuna giden polis memuru, masaj yaptırdıktan sonra hayat kadını ile fuhuş için pazarlık yaptı. Seri numaraları alınmış 100 TL’yi masaj salonuna veren polis memuru ayrı bir odaya çıkarıldı.

Hayat kadınına da 100 TL veren polis, yeterli delili elde ettikten sonra dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarına "Abi gol oldu" mesajı çekti. Ekiplerin de içeri girmesinin ardından, masaj salonu sahibi İsmet E. (67), masaj salonunu mesul müdürü Kenan O. (21), masaj salonunda temizlikçi olarak çalışan H.Ö. (60) ile 9 hayat kadını gözaltına alındı.

PREZERVATİFLER DELİL OLDU

Masaj salonunda bulunan prezervatiflere de delil olarak el konuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılara fuhuş yaptırmak ve fuhuşa yer temin etmek suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

Ali AKSOYER/İSTANBUL (DHA)