Magazin Funda'nın şovu çalıntı mı?

Funda'nın şovu çalıntı mı?

Paylaş
Funda'nın şovu çalıntı mı?

Funda'nın şovu çalıntı mı?

Funda Arar’ın önceki akşam Kuruçeşme Arena’daki şovunun, repertuvardan sahnedeki salıncağa kadar Sibel Tüzün’ün bir ay önce Nahide Motel’de yaptığı gösterisiyle neredeyse aynı olduğu ortaya çıktı.

Şarkıların birbirinden esinlendiği çok olmuştur ama sahne şovlarının neredeyse bire bir aynı olmasına ilk kez rastlanıyor. Ünlü popçu Sibel Tüzün, haziran ayın da İstanbul'un gözde kulüplerinden Nahide Motel'de bir kabare şov yaptı. Tüzün'ün 1960'lardan 2000'lere Türk pop müziğinin ve Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirdiği ve çok beğenilen şovunun aynısını, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da' Funda Arar neredeyse bire bir tekrar etti.

PERUKLAR DA ÇOK BENZİYOR

Haberin Devamı

Sibel Tüzün, 3 yıl önce yazdığı şovda kılıktan kılığa girdi, 8 ayrı peruk taktı ve sahnede salıncakta sallandı. Funda Arar da önceki akşamki konserinde 60'lardan bugüne hem pop müziğin hem Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını söyledi, peruk taktı ve salıncakta sallandı. Arar, tıpkı Tüzün gibi yuvarlak çerçeveli gözlükleri, peruğu ve hippileri andıran kostümüyle kılıktan kılığa girdi. Funda Arar'ın şovunun Sibel Tüzün'ün kabare şovuyla benzerliği dikkat çekti.

Habertürk