Coşkun Türk Futbol da eksik
HABERİ PAYLAŞ

Futbol da eksik

Faik Gürses yurt dışında olduğu için bu haftalık onun köşesinden yıllar sonra Beşiktaş’ı bir Fenerbahçe maçı olmadan değerlendireceğim... Yıllar sonra diyorum çünkü uzun yıllar Beşiktaş muhabirliği yapıp, maçlardan yorum yazmışlığımız var. Yani yabancısı olmadığımız hatta sıkı dostluklar kurduğumuz bir camia. Giriş faslından sonra maça dönelim...

Tabata, Ferrari, Nihat, Nobre, Tello ve Ernst. Beşiktaşlılar bu saydıklarımdan bazılarına zaman zaman kızsalar da çok önemli eksiklerdi Ankaragücü maçı öncesinde. Öyle ki bu kadar eksik olduğu için yedek kulübesinde sadece 5 kişi oturuyordu. Bu kadar eksiğin yanında sahaya çıkan 11’den birçoğu mücadele olarak eksik kalınca Beşiktaş’ın 3 puan kazanması neredeyse şansa kalmıştı.

Haberin Devamı

Ankaragücü büyük Avrupa tecrübesi bulunan Geremi, Vassel, Sapara, Rothen ve Vittek’le oyunun kontrolünü eline geçirdi. Zaman zaman etkili ataklar da geliştirip gol aradı. Bunlardan birinde hakem Barış Şimşek, ceza sahası içinde Vassel’in indirilişini es geçmeyip penaltı düdüğünü üflese eksik oğlu eksik Beşiktaş 1 puan dahi alamayacaktı. Beşiktaş, çekinerek geldiği Ankara’dan 2 puan eksik alıp ayrıldı. Ankaragücü ise başta kardeş takımı Bursaspor olmak üzere Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yüzünü güldürdü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder