Türkiye (Son Dakika) Futbolcu ikizleri korkunç kaza ayırdı! Hayalleri aynı takımda oynamaktı

Futbolcu ikizleri korkunç kaza ayırdı! Hayalleri aynı takımda oynamaktı

Paylaş
Futbolcu ikizleri korkunç kaza ayırdı! Hayalleri aynı takımda oynamaktı

Bodrum'da kaza yapan araçta ikiz kardeşlerden biri öldü, diğeri ağır yaralandı. İkiz kardeşlerin Göztepe'nin alt yapısında oynadıkları ve hayallerinin aynı takımda oynamak olduğu ortaya çıktı

Bodrum'un Bitez Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazsında 30 yaşındaki Ali Osman Konduz, Almanya plakalı lüks otomobiliyle kavşağa hızlı girmesi sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmaya başladı.

4 takla atan otomobil istinat duvarını kırdıktan sonra ters şekilde durabildi.


İKİZ KARDEŞLERDEN BİRİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ


Gece 03.45'de meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan şoför hariç diğer üç kişi otomobilin üstü açık olması nedeniyle çevreye savruldu. Kazada sürücü başta olmak üzere, 16 yaşındaki Oğuzhan Önel ve ikiz kardeş oldukları öğrenilen Batuhan Tanışan ağır şekilde yaralanırken, Doğukan Tanışan ise olay yerinde hayatını kaybetti.


TRAFİK POLİSLERİ OLAY YERİNDE OTOMOBİLLERE KONTROLLÜ GEÇİŞ SAĞLADI


Çevredeki vatandaşlar 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılar ilk müdahale yapıldıktan sonra ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Oğuzhan Önel'i Bodrum Devlet Hastanesi'ne, Ali Osman Konduz ve ikiz kardeşlerden Batuhan, özel hastanelere sevk edildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, itfaiye ekibi ve Muğla 911 ekipleri geldi. Trafik polisleri kazanın olduğu bölgede güvenlik önlemi alarak otomobillere kontrollü geçişini sağladı.



Olay yeri inceleme ekipler ve Cumhuriyet Savcısı, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaza sonrasından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Doğukan Tanışan, kesin ölüm sebebinin belli olması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


SÜRÜCÜ İLE YENİ TANIŞMIŞLAR


Kazada yaralanan Oğuzhan Önel polise verdiği ilk ifadesinde, Ali Osman Konduz'la yeni tanıştıkları, Doğukan ve Batukan kardeşler ile beraber Bodrum'u tanıtmak için onun otomobiliyle gezdiklerini söyledi. Oğuzhan Önel, "Geçe geç saatlere kadar Konduz'un arabası ile Bodrum'u gezdik daha sonra o bizi evimize bırakacaktı. Gümbet'ten çıktıktan sonra Bitez kavşağında otomobil taklalar atmaya başladı" dedi.

Batuhan Tanışan (Solda) ve Doğukan Can Tanışan (Sağda)

İKİZLERİN TEK HAYALİ AYNI TAKIMDA OYNAMAKMIŞ


Doğukan ve Batuhan kardeşlerin, Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi turizm otelcilik bölümü 3'üncü sınıfa geçtikleri, aynı sınıfta okudukları, aynı futbol takımında top oynadıkları ve kollarında aynı dövmeden bulunduğu öğrenildi. Doğukan 20 numaralı formasıyla, Batuhan ise 77 numaralı formasıyla Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda top koşturdukları öğrenildi. Ağır şekilde yaralanan Batuhan'ın Göztepe Spor U17'ye seçildiği, kazada ölen Doğukan'ın ise Bodrum Göztepe Spor - Bodrum 1925 Spor Kulübü'nde top oynadığı öğrenildi. Doğukan ve Batuhan kardeşlerin en büyük hayali ise profosyonel bir futbol takımda beraber top oynamaktı. Öte yandan yaralı olan Oğuzhan Önel'inde ikiz kardeşlerle aynı okula gittiği ve Turgutreis Spor'da top oynadığı öğrenildi.


Hayatını kaybeden Doğukan Can Tanışan


BATUHAN TANIŞAN VE SÜRÜCÜNÜN DURUMLARININ AĞIR OLDUĞU BİLDİRİLDİ


Öte yandan takla atan araç içerisinden yüksek seste müzik çalması ise dikkatlerden kaçmadı. İtfaiye ekipleri ve Muğla 911 ekipleri otomobilin müziğini kapatmak için saatlerce uğraştı. Yaralılardan Batukan Tanışan'ın ve sürücünün durumlarının ağır olduğu bildirildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yaralanan Batuhan Tanışan

Haberin Devamı