Spor Futbolcular birbirine girdi

Futbolcular birbirine girdi

Paylaş
Futbolcular birbirine girdi

Süper Lig'deki son karşılaşmasında pazar günü saat 18.00'de Kasımpaşa'yla oynayacak olar Manisaspor'un bugünkü antrenmanında gergin anlar yaşandı

Cezası nedeniyle sezonu kapatan Eren dışındaki tüm futbolcuların katıldığı antrenmanın son bölümünde çift kale maç oynandı. Önce kaptan Güven'le Dixon, ardından da Isaac'le Nizamettin arasında, “birbirine sert girme” meselesi yüzünden tartışmalar yaşandı. Diğer futbolcuların araya girmesiyle 2 olay da büyümeden önlendi. Teknik direktör Reha Kapsal, daha sonra oyuncularını bir araya topladı.

“Ligde yaşadığımız gergin günler geride kalmışken bu tür tartışmalara girmenin hiçbir anlamı yok. Sizlerden tüm sezon boyunca olduğu gibi birbirinize karşı sevgi ve saygılı davranmanızı istiyorum” diyen Reha Kapsal, bu konuşmanın ardından antrenmanı sona erdirdi ve futbolcularını soyunma odasına gönderdi.

Öte yandan yeni sezona dönük transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, Süper Lig'den düşen Diyarbakırspor'un golcüsü Thierry Tazemeta'yı gündemine aldı. Kamerunlu futbolcunun menajeriyle görüşmelere başlayan yönetimin, kulübüyle yaşadığı maddi konular yüzünden serbest kalma ihtimali bulunan Tazemeta'yı bonservis bedeli ödemeden alabileceği belirtildi.


Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA,(DHA)

Haberin Devamı