Spor Futbolcular Tugay'ı istiyor

Futbolcular Tugay'ı istiyor

Paylaş
Futbolcular Tugay'ı istiyor

Harry Kewell'ın menajeri Bernie Mandic, Galatasaraylı futbolcuların, Tugay Kerimoğlu ile çalışmak istediklerini ileri sürdü

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi ile oyuncuların arası açıldı. Frank Rijkaard'ın görevine son verilmesinin ardından Rumen hocayı takımın başına getiren sarı-kırmızılılarda, kulüp içindeki bölünmüş yapı, futbol takımına da sıçradı.

Galatasaray tribünlerinin sevgilisi Harry Kewell'ın menajeri Bernie Mandic, İstanbul'daki dostlarıyla yaptığı sohbetlerde, A'dan Z'ye sarı-kırmızılıların içinde bulunduğu kaos ortamının röntgenini çekti.

ÜNLÜ MENAJERİN TESPİTLERİ

1- ÇAĞDIŞI ANTRENMANLAR: Takımda Hagi'nin antrenman metodlarını anlayan, bilen birisi yok. Rijkaard dönemindeki çağdaş ve modern antrenman tekniklerinin yerini, anlaşılması güç olan şeyler aldı.

Hagi ile oyuncular arasında iletişim eksiği var. Yerli ve yabancı futbolcuların büyük bir bölümü Hagi'nin tavırlarını eski kafalı ve komik buluyor. Oyuncuların çoğu idmanda isteksiz. Kötü sonuçlar ve hocanın tavırları yüzünden birçok futbolcu oynamaktan kaçıyor.

2- BAROS’A KARŞILAR: İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra kavga olmadı, ama Milan Baros'un, Culio'a dönüp 'Arjantin'de futbol mu oynanıyor' demesini Insua anlıyor. Soyunma odasında bir dikleşme oluyor, hepsi o kadar.

3- TUGAY’I SEVİYORLAR: Galatasaraylı futbolcular, Hagi'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nu çok seviyor. Hem yabancılar hem de yerlilerle iyi iletişimi var. Tugay'ın yönettiği antrenmanlarda futbolcular daha iyi çalıştıklarını düşünüyor.

4- SCHWARZER’İ İSTEMEDİLER: Devre arasında Fulham'ın 38 yaşındaki tecrübeli kalecisi Mark Schwarzer, Galatasaray'a önerildi. Ancak yaşından dolayı istenmedi.

Milliyet/Nevzat Dindar

Haberin Devamı