Spor Futbolculara biber gazı ve cop

Futbolculara biber gazı ve cop

Paylaş
Futbolculara biber gazı ve cop

Zonguldak'ta, Acılık Esnafspor ile Güvenlikgücüspor arasında oynanan 2'nci Amatör Küme maçında olaylar çıktı, polis futbolculara biber gazı sıktı

2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nda 34 puanla lider olan Acılık Esnafspor, 3’üncü sırada 33 puanı bulunan Güvenlikgücüspor ile dün Fener Sahası’nda karşılaştı.

Şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip maçta Acılık Esnafspor, 5 dakikalık uzatma bölümüne 1-0 önde girdi. Uzatmanın 2’nci dakikasında Güvenlikgücüspor, Ogün’ün golüyle durumu 1-1’e getirdi.

Ancak Acılık Esnafsporlu futbolcular, gol öncesi defans oyuncularına faul yapıldığı gerekçesiyle orta hakem ile yardımcısına itirazda bulundu.

Maç sırasında itirazları nedeniyle hakemin saha dışına çıkardığı Acılık Esnafspor Teknik Direktörü Sinan Kılıç, tel örgünün üzerinden atlayıp futbolcular ile birlikte orta hakem Evren Atış ile yardımcısına saldırdı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5621","5621","201106","5621-3.jpg");

Polis, bir anda teknik heyet ve futbolcuların arasında kalan hakemleri soyunma odasına götürdü. Acılık Esnafspor teknik heyet ve futbolcuları, bu sefer de saha kenarında olayın yatışmasını bekleyen Güvenlikgücüsporlu futbolculara saldırdı.

Futbolcular tekme tokat birbirine girerken, polis cop ve biber gazıyla kavgaya müdahale etti. Polisin müdahalesiyle olay yatıştırıldı.

Olaylar nedeniyle maç 90’ıncı dakikada tatil edilirken, Güvenlikgücüsporlu futbolcuların şikayeti üzerine rakip takım teknik heyet ve bazı futbolcular ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Gürkay GÜNDOĞAN/DHA