Spor Futbolcuya 'alacağından vazgeç' baskısı

Futbolcuya 'alacağından vazgeç' baskısı

Paylaş
Futbolcuya 'alacağından vazgeç' baskısı

Futbolcuya 'alacağından vazgeç' baskısı

Altay Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, bir dönem Sakaryaspor’da oynayan futbolcuları Eyyüp Hasan Uğur’a, bu kulübün iki yöneticisinin alacağından vazgeçmesi yönünde baskıda bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Konuşmaz, sezon başında kadrolarına kattıkları Eyyüp Hasan Uğur’un halen takımla birlikte Antalya’da kampta olduğunu belirtti. Sakaryasporlu yöneticiler Rahmi Şengül ve Orhan Şeşen’in Altay’ın kamp yaptığı otele gelerek, futbolcuyla görüştüğünü öğrendiğini anlatan Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yöneticiler, futbolcudan geçmiş döneme ait Sakaryaspor’dan olan alacağını silmesini istemiş. Futbolcumuz alacağını silme taraftarı olmadığını söyleyince iki yönetici tarafından tehdit edilmiş. Bunun üzerine biz de durumu Federasyon Başkanımız Mahmut Özgener’e ilettik ve avukatımız aracılığıyla iki yönetici hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk."

Sakaryaspor ile 2008-2009 sezonu başında sözleşme imzalayan Eyyüp Hasan Uğur, devre arasında sözleşmesinin tek taraflı feshederek, ikinci yarıda Kocaelispor forması giymişti. 33 yaşındaki futbolcu bu sezon başında da Altay ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

AA