Spor Futbolda FETÖ operasyonu başladı!

Futbolda FETÖ operasyonu başladı!

Paylaş
Futbolda FETÖ operasyonu başladı!

Geçtiğimiz aylarda başta Hakan Şükür ve Arif Erdem olmak üzere eski futbolcuları kapsayan ‘Futbolda FETÖ Operasyonu’ yeniden başladı. Fenerbahçe TV'de üst düzey görev yapan bir ismin 2014'te 'bylock' aldığının ispatlandığı ileri sürülüyor. Fenerbahçe'deki hareketlilik bununla da sınırlı kalmayacak. Çünkü 2011'de kulübün iç dinamikleri tarafından püskürtülen FETÖ'nün Fenerbahçe'yi ele geçirmek için yeni bir eylem planı hazırladığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda başta Hakan Şükür ve Arif Erdem olmak üzere eski futbolcuları kapsayan ‘Futbolda FETÖ Operasyonu’ yeniden başladı. Başakşehir’den gönderilen Bekir İrtegün’ün bylock kullanıcısı olduğu iddialarının ardından, Kastamonuspor kalecisi Oğuzhan Bahadır da dün tutuklandı.

KASTAMONU KALECİSİ OĞUZHAN BAHADIR TUTUKLANDI


Hain darbe girişiminin 1. yılını geride bıraktığımız şu günlerde, Türkiye Futbol Dünyası da iç temizliğe yeniden başladı. Geçtiğimiz aylarda Hakan Şükür ve Arif Erdem başta olmak üzere birçok ünlü isim hakkında, terör örgütü mensubu oldukları gerekçesiyle tutuklanma kararı çıkmıştı. Şükür ile Erdem halen firarda... Birkaç gün önce Başakşehir’in gönderdiği Bekir İrtegün’ün bylock kullanıcısı olduğu belirtilmişti. Bu konuda dün flaş bir gelişme daha yaşandı. Kastamonuspor kalecisi Oğuzhan Bahadır (37) tutuklandı. Emniyet güçlerinin İsmail Dikmenli Tesisleri’ne baskın yaptığı, burada gözaltına alınan Bahadır’ın akşam saatlerinde nöbetçi mahkeme tarafından cezaevine yollandığı bildirildi.

TUTUKLANDI, BAŞKAN OLDU!


Öte yandan yine Kastamonu’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) esnaf yapılanmasına yönelik iş adamlarına düzenlenen operasyonun ardından da ilginç gelişmeler yaşandı. Bu operasyonda gözaltına alınan, mal varlıklarına el konularak denetimli serbestlikle salınan müteahhit Bilgehan Çapraz, İl Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından desteklenerek sadece 28 gün önce Kastamonu Belediye Spor’un başkanlığına getirildi.

FENERBAHÇE'DE İÇ TEMİZLİK YAPILDI


3 Temmuz 2011’de başlatılan ve daha sonra FETÖ’nün kumpası olduğu ortaya çıkartılan ‘Şike ve Teşvik Operasyonu’ nedeniyle çok zor bir süreç yaşayan Fenerbahçe’de de büyük bir temizlik harekâtı başlatıldığı öğrenildi. İnternette ‘Sarı basın kartlı 330 bylock’çu gazeteci’ başlıkları ile duyurulan listenin ardından harekete geçen yönetim, bazı çalışanların görevlerine son verecek. Fenerbahçe TV’de üst düzey görev yapan bir ismin, 2014’te ‘bylock’ aldığının ispatlandığı ileri sürülüyor. Fenerbahçe’deki hareketlilik bununla da sınırlı kalmayacak. Çünkü 2011’de kulübün iç dinamikleri tarafından püskürtülen FETÖ’nün, Fenerbahçe’yi ele geçirmek için yeni bir eylem planı hazırladığı ortaya çıktı.

"1500 ÜYE TESPİT EDİLDİ" İDDİASI


Yönetimin büyük önem verdiği ‘1 milyon üye’ kampanyasını fırsat bilen FETÖ’nün bu süreçte en az 1500 üyesini kulübe üye yaptığı iddia edildi. Fenerbahçe Kulübü’nün bu isimleri tek tek tespit ettiği ve kısa süre içinde tamamını üyelikten atacağı ileri sürülüyor. Bu arada örgütün Galatasaray ile Beşiktaş’a da nüfuz ettiği ve organize ekiplerin bu iki kulüpteki örgüt üyelerini de deşifre edeceği kaydedildi.

(Fanatik)

Haberin Devamı