Volkan Aliakar FUTBOLUN ADALETİ YOK
HABERİ PAYLAŞ

FUTBOLUN ADALETİ YOK

Haberin Devamı

Kapalı defans görünce Trabzonsporlu futbolcuların adeta elleri ayakları titriyor. Puan kaybedilen Antalya, Manisa ve Kayseri maçlarında olduğu gibi dünkü Eskişehirspor sınavında da aynı durum yaşandı. 90 dakika oyunun tek hakimi oluyorsun, ancak kale önüne kadar getirdiğin topu bir türlü üç direğin arasından geçiremiyorsun.
Diğer maçlarda bir numaralı etken özellikle forvetlerin beceriksizliğiydi. Dünkü mücadelede ise şanssızlık tavan yaptı. Özellikle 90+4’te yaşanan pozisyon bunun en açık göstergesi. Egemen’in kafa vuruşu üst direkten dönüyor, ardından Jaja şutluyor, bu kez de defansın iki bacağı arasından seken top kalecinin kucağında kalıyor.
[[HAFTAYA]]
İşte o anda herkesin aklına “Futbolun adaleti yok” sözü geliyor. Karadeniz ekibi, Avni Aker Stadı’nda aldığı bu beraberlikle şampiyonluk yolunda darbe yedi, doğru. Fakat rakibe bu kadar üstünlük kurduğun kaç tane maçta puan kaybedersin? Çok az.
Avni Aker Stadı’nı dolduran taraftar da benim gibi düşünüyor ki, 90 dakika sonunda futbolcuları ayakta alkışladı. Trabzonspor’un sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağı açıkça ortada.
Son söz ise Engin Baytar’a... Kendisini hayata döndüren, Milli Takım’a kadar yükselmesinde önemli pay sahibi olan hocası Şenol Güneş’e oyundan çıkarken yaptığı hareket, “Pes doğrusu” dedirtti.
4 dakika daha sahada kalabilmek için tepki gösterdiği Şenol Güneş’ten bir an önce özür dilemesi ve “Takıma daha fazla nasıl faydalı olurum?” sorusunun cevabını bulması gerek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder