Advertorial Futbolun rövanşı bu kitapta!
Sponsorlu

Futbolun rövanşı bu kitapta!


Paylaş
Futbolun rövanşı bu kitapta!

O efsanevi bir futbolcu. Fenerbahçe’nin lig tarihinde Gol Kralı olan ilk yabancı futbolcu unvanına sahip.

Lefter’den sonra heykeli dikilen ilk Fenerbahçe oyuncusu Alex de Souza, biyografisiyle futbola ilk başladığı yıllardan Avrupa macerasını, Fenerbahçe’ye transferini ve tüm deneyimlerini açık bir dille hayranlarıyla buluşturuyor.

Geçtiğimiz yıllarda futbol dünyasında yaşanan büyük transferler, önemli maçlar, yaşadığı sorunlar ve ayrılışı Alex tarafından yalın bir dille, hiçbir ayrıntıdan kaçınmadan anlatılan bu kitap, futbol camiasını derinden sarsacak. Aziz Yıldırım’la aralarında neler geçti? Sevilla maçı primlerinde gerçekte ne oldu? Aykut Kocaman hakkındaki düşünceleri ne? Kimler kitapta yer almak istemedi? Neden dünya kupasına gidemedi? Ve tabii ki Alex’in vedası…



Futbolculuğunu yanı sıra, eşsiz bir kişiliğe sahip olan Alex, kısa bir süre önce parlak futbol kariyerini sonlandırdı. Editörü Marcus Eduardo Neves’in iki yıllık çalışması sonucu ortaya çıkan bu kitapta yazanlar sizi şaşırtabilir, kızdırabilir ama Brezilyalı efsane bir futbolcunun gerçekleri olduğunu değiştirmeyecektir. İndigo Yayınları’ndan çıkan Alex de Souza, Biyografi 03.02.2017 tüm seçkin kitapevlerinde!

*Bu bir reklamdır