Spor Gabric: Trabzon'da mutluyum

Gabric: Trabzon'da mutluyum

Paylaş
Gabric: Trabzon'da mutluyum

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Drago Gabric, "Trabzon'da mutluyum ama hem kulübü hem beni mutlu edecek teklif olursa değerlendiririm" diye konuştu

Trabzonspor'da yabancı forvet arayışları tüm hızıyla sürerken eldeki yabancı oyunculardan Colman ve Gabric'e de birçok teklif geliyor.

Touolouse ve Porto, Artjantinli futbolcu Gustavo Colman'ı transfer etmek için girişimlerini sürdürürken, Hırvat futbolcu Drago Gabric'e ise Spartak Moskova ve Lille takımı teklif götürmeye hazırlanıyor.

Her iki futbolcusunu da göndermeyi düşünmeyen bordo-mavililerin ise teklifler karşılığında yüksek bonservis bedelleri talep etmesi bekleniyor.

Gabric, Trabzon'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Buraya geldiğim ilk günden itibaren çok önemli bir kulübe transfer olduğumun farkındayım ve bunun bilincinde olarak çalışmalarımı sürdürdüm.

Şu anda da forma savaşında kendi adıma elimden geleni yapıyorum. Daha çok çalışmam gerektiğinin farkındayım ve bunun için elimden geleni yapacağım.

Şu anda buranın futbolcusuyum ama bazı teklifler var. Hem kulübü, hem de beni memnun edecek olan teklifler gelirse değerlendirebilirim. Ama bu sadece benim tek başıma verebileceğim bir karar değil" diye konuştu.

YUNUS EMRE SEL/VENLO (HOLLANDA)/DHA

Haberin Devamı