Pazar Postası GalataModa Festivali başlıyor!
Paylaş
GalataModa Festivali başlıyor!

Türk moda tasarımcılarını sokakta halkla buluşturan GalataModa Festivali, yedincisine hazır. 22-26 Aralık tarihleri arasında Tepebaşı'nda kurulacak dev çadır mağazada gerçekleştirilecek GalataModa etkinliği için moda tasarımcıları özel yılbaşı kıyafetleri hazırladı.

Beyoğlu Belediyesi ve Moda Tasarımcıları Derneği’nin işbirliği ile Limango’nun sponsorluğunda gerçekleştirilen GalataModa Festivali’ne bu yıl 30 tasarımcı katılıyor: Bahar Korcan, Begüm Salihoğlu, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Cem Lokmanhekim, Çiğdem Akın, Deniz Kaprol, Ebru Günay, Eynel Çelebi, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Jale Hürdoğan, Hatice Gökçe, Mehtap Elaidi, Müge Ersin, Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem İkiışık, Özlem Kaya, Özlem Süer, Özlem Uygun, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar, Ümit Aybek, Zeynep Erdoğan, Elif Cığızoğlu. Bu ünlü tasarımcıların GalataModa için özel ürettiği ürünler 5 gün boyunca dev çadırda tüketiciyle buluşacak. Moda meraklıları tasarımcı ürünlerine ulaşılabilir fiyatlarla sahip olacak.
Takıdan paltoya, gece elbisesinden ayakkabıya, tasarımcı imzası taşıyan birçok ürün 20-750 TL. arasında satışa sunulacak. Her gün saat 10.00-21.00 arasında açık olacak çadırda özel alışveriş yapma şansı yakalamanın yanısıra Limango standında sürpriz hediyeler ziyaretçileri bekliyor olacak. Moda okulu ESMOD ise standında yapacağı Fashion Snopshot atölye çalışması ile ‘temel ürün üretimi’ ile ilgili uygulamalı bir çalışma gerçekleştirecek. GalataModa’ya festival ruhunu katacak Dinamo FM DJ’leri ise pikapları başında canlı performans sunacak. GalataModa’nın grafik tasarımını yapan Lal Korcan da markası Bits&Bites standında sunacağı butik tatlarla festivale lezzet katacak.

Haberin Devamı

Bu yılki yenilikler

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak GalataModa festivalinde bu sezon erkek koleksiyonuna da ağırlık veriliyor. Niyazi Erdoğan ve Hatice Gökçe’nin yanısıra Nazlı Çetiner, Ebru Günay ve Bihter Ayda Pekin de erkekler için tasarladıkarı ürünleri GalataModa’da satışa sunacak.

Tasarımcı buluşmaları

GalataModa Tasarımcı Buluşmaları da ziyaretçileri memnun edecek. Hem onlarla tanışma, fikir alma imkanı bulacak, hem de modaya ilişkin bilgilerini genişletme şansı elde edecekler. Tasarımcı Buluşmaları tarihlerini de bir kenara not etmenizi öneririz:
23 Aralık 2010 Perşembe saat 11:00- 13:00 arası Bihter Ayda Pekin/Takı Tasarımı
24 Aralık 2010 Cuma saat 17:00-19:00 Gamze Saraçoğlu/Sokak Modası
25 Aralık 2010 Cumartesi 15:00-17:00 arasında Mehtap Elaidi/ Tasarımın markası
26 Aralık 2010 Pazar 13:00-15:00’te Niyazi Erdoğan/ Farklı Erkek Stilleri ve Uygulama Metodları.

Haberin Devamı

(19 Aralık 2010 Pazar Postası'ndan alınmıştır)